Меню
Количка

Блог RSS Feed

10 Feb 5 идеи с бюджетни подаръци за нея
Красота и Стил 0 5745
Пазаруване за Коледа в последния момент!Остава по-малко от седмица до Коледните празници и ако все още не сте се погрижили с подаръци за близките си, ние сме тук с още предложения! Миналата седмица ви дадохме „6 идеи за подаръци за нея“, а тази ви представяме „5 идеи с ..
10 Feb 5 идеи с бюджетни подаръци за нея Copy
Красота и Стил 0
Пазаруване за Коледа в последния момент!Остава по-малко от седмица до Коледните празници и ако все още не сте се погрижили с подаръци за близките си, ние сме тук с още предложения! Миналата седмица ви дадохме „6 идеи за подаръци за нея“, а тази ви представяме „5 идеи с ..
10 Feb 6 идеи за подаръци за нея
Красота и Стил 0 439
Какво да й купим за Коледа?С наближаването на коледните празници, възниква и масовата празнична треска, която обзема всички ни. Освен нетърпението за моментът с подаръците, ни завладява и леката паника как точно да зарадваме близките. Тук идваме на помощ с няколко предл..
10 Feb Изберете добър фризьорски салон и прическа с нашите съвети
Красота и Стил 0 461
Ръководството за фризьорски салони и бюти съветиВсеки търси фризьор, отдаден на каузата да изглеждаме възможно най-добре, защото е доказано, че в 90% от случаите косата ни прави най-силно първо впечатление. Затова въпросите каква прическа ми подхожда, коя прическа да из..
10 Feb Как да изберем професионален бръснарски стол?
Красота и Стил 0 411
Професионални бръснарски столове, съчетаващи функционалност и красив видБръснарските салони винаги са били на мода и изглежда, че това няма да се промени скоро. Но за разлика от преди няколко десетилетия онлайн магазините направиха поръчката на целия асортимент от обору..
07 Feb Как да успокоим кожата след епилация с кола маска?
Красота и Стил 0 473
Топ продуктите, които ще се погрижат за нежната кожа след епилацияКола маската е най-прилаганият метод за обезкосмяване, но макар и да е безобиден, като всяка епилация изисква допълнителна грижа за кожата. Агресивността при отделяне на космите с кола маска е минимална, ..
07 Feb Кола маската ли е най-добрият метод за обезкосмяване?
Красота и Стил 0 176
Защо да се обезкосмяваме с кола маска?Когато става дума за обезкосмяване, най-ефективните и в същото време финансово достъпни процедури са с кола маска. Продуктът може да се постави върху почти всяка част от тялото и е сред най-старите методи за епилация, които познавам..
07 Feb Видове козметични лазери
Красота и Стил 0 455
Как да преценим кой вид лазер е подходящ за нашата практикаИсторията на Лазерите започва от далечната 1917 година, когато Алберт Айнщайн създал  своята теория за взаимодействието на радиацията с материята. Това дава възможност за създаване на квантови усилватели и генер..
07 Feb Бръснарският салон в миналото и днес
Красота и Стил 0 21
Какво е представлявала бръснарницата в миналото и какво днес?Все по-популярно и модерно в днешно време е оформянето и поддържането на мъжката прическа и брада и то не къде да е, а в добре забравените бръснарници. След известно затишие бръснарските салони отново набират ..
07 Feb Ценни съвети при закупуването на оборудване на козметичен салон
Красота и Стил 0 96
Оборудването и обзавеждането трябва да бъдат преценени много добре, преди да се закупят. Вижте няколко полезни съвета Когато става въпрос за закупуване на оборудване за салон за красота, трябва да се помисли много добре какво ниво на комфорт искате да осигурите на вашит..
07 Feb Пролетна промяна
Красота и Стил 0 40
Пролетта и новото азПролетта вече е тук, затова трябва бързо да забравим за дългата и студена зима и да си придадем по-свеж външен вид. Всички онези цъфнали краища трябва да бъдат премахнати, затова е добре да помислите за интересна визия през пролетта. Експериментирате..
07 Feb 9 съвета за красива коса и кожа, когато нямате време
Красота и Стил 0 54
Грижа за кожата и косата с помощта на природни средстваВъзможно ли е кожата ви да бъде по-гладка, отколкото е в момента? А косата ви винаги да бъде обемна и копринено гладка? И всичко това, без да оставяте заплатата си в козметичните и фризьорски салони? Отговорът е: да..
Показани 1 от 12 | 40 (4 Страници)