Към идеалната кожа с 6 стъпкиПоглезете клиентите си с ефективни процедури за перфектна кожа и си гарантирайте тяхното доверие с няколко прости стъпки. Представяме ви универсална процедура, подходяща за всички типове кожа. Може да се прилага на всеки клиент, като някои стъпки подлежат на адаптиране към определен тип кожа и проблем. С необходимия набор от професионални козметични уреди, ще можете да предложите разнообразна гама от козметични процедури или 6-компонентна терапия:

Стъпка 1 – Подготвяне


За максимална ефективност на останалите стъпки, е необходимо първо да подготвите лицето. За целта използвайте пароозонатор, който ще омекоти кожата и ще разшири порите. Това ще предразположи зоната към по-ефективно почистване.


Стъпка 2 - Почистване 


Почистете натрупванията в порите и черните точки посредством ултразвукова шпатула.Стъпка 3 – дълбоко почистване 


Използвайте уреда за дълбоко почистване с диамантено дермабразио, за да изгладите неравностите и да почистите мъртвия слой кожа. С вакуум функцията почистете замърсяванията и мъртвите клетки.


Стъпка 4 – LED терапия 

С уреда за фотон терапия и ултразвук ще подобрите цялостното състояние на кожата. Ще стане по-стегната и еластична, а в дългосрочен план се наблюдава избледняване на бръчките и фините линии, както и акнето. Според индивидуалните нужди, може да използвате различен цвят на светлината. (Например червена светлина за озаряване, изглаждане и омекотяване; синя светлина за третиране на акне и белези и унищожаване на бактериите; зелена светлина за успокояване, балансиране и намаляване на отоците.)

Внимание: Не забравяйте, че при тази процедура е задължително клиентът да носи предпазни очила!


Стъпка 5 – Балансиране, успокояване и тонизиране

С помощта на дарсонвал, ще се засили естествената защита на кожата. Има антибактериално действие, което ще предотврати появата на инфекции и акне. Регулира и балансира мастната секреция и цялостното PH.
Стъпка 6 – Подхранване 

  

Нанесете подхранваща маска и продукти за грижа в зависимост от индивидуалните нужди на кожата. 

Съвет: Може да подобрите абсорбирането на продуктите посредством ултразвук. За целта може да използвате ултразвуковата шпатула или уреда за фотон терапия и ултразвук.


Бонус съвет 1: За максимално удобна работа, ще ви е необходима и козметична лампа лупа. С нейното 5-кратно увеличение, няма да пропуснете нищо при работата в детайли, а с бялата LED светлина ще имате нужната видимост по всяко време. За целта бихме ви препоръчали да заложите на 2 в 1 - пароозонатор и лампа лупа модел E621.

Бонус съвет 2: В края на процедурата, може да използвате уреда за студена пара 828 за затваряне на порите. Консумативи, които могат да ви бъдат необходими при процедурата:

1. Еднократни чаршафи

2. Боне за еднократна употреба или лента за коса


3. Еднократни ръкавици

4. Козметични кърпи


5. Текстилни козметични маски за лице

6. Контактен гел