Меню
Количка

Почистване и Дезинфекция

Дезинфектант за ръце и повърхности спрей, 100мл Дезинфектант за ръце и повърхности спрей, 100мл
-24% Изчерпан
Дезинфектант за ръце и повърхности, 500мл
Изчерпан
Дезинфекциращ течен сапун за ръце
Изчерпан
Трислойни маски за еднократна употреба Solycare - 50 броя
-35% Изчерпан
Дезинфектиращ гел за ръце без измиване
Изчерпан
Показани 1 от 20 | 23 (2 Страници)

Препарати за почистване и дезинфекция на козметично оборудване.

В тази категория ще намерите ефективни препарати за почистване и дезинфекция на инструменти и оборудване. Предлагаме също така и специални продукти за дезинфекция на ръце. Препаратите за дезинфекция са мощно и ефикасно средство за елиминиране на микробите и бактериите. Те успяват да достигнат и най-трудно достъпните места, като оставят след себе си идеална чистота.

В сферата на СПА процедурите, козметиката и фризьорството перфектната хигиена е изключително важна, дори задължителна.Но как да я постигнем?

Обзавеждането, уредите и инструментите в козметичните и фризьорски салони се използват многократно, което крие не малки рискове за здравето, ако не са добре почистени и дезинфекцирани. Ето защо те трябва да бъдат не просто почистени външно, но и добре стерилизирани.

Подходящ вариант за стерилизация на инструменти са UV стерилизаторите, които имат изключително ефикасно действие  в отстраняването на всички бактерии и микроби. Ако не разполагате с такъв уред, може да хигиенизирате вашето работно място чрез дезинфекция. Тя се осъществява най-често посредством специални препарати.

Препаратите са с различна опаковка. Те са под формата на спрей, гел, таблетки или гранули.

Разгледайте нашите предложения и изберете най-доброто за вас и вашето работно място.