Меню
Количка

Масажни кушетки

Показани 1 от 20 | 171 (9 Страници)
Красота и Стил поддържа богат асортимент от масажни кушетки, професионална козметика за масаж, вулканични камъни и нагреватели за тях, разнообразие от консумативи за масажни кушетки, аксесоари за масаж и материали за еднократно ползване. При нас ще откриете всичко, което ще ви бъде необходимо за да извършвате масажни процедури, както в домашна, така и в професионална обстановка. 
Забързаният начин на живот и натовареното ни ежедневие са фактор, който причинява стрес на тялото и на умът ни. Заседналият начин на живот, дългите часове прекарани пред компютъра и поддържането на постоянна връзка със смартфона са част от нашето всекидневие, която изключително много натоварва психиката и тялото ни и причинява отпадналост, главоболие, болки, чувство на преумора и непродуктивност, но за щастие има простичко решение на тези проблеми. Рецептата за добро психическо и физическо здраве се нарича – масаж.
Масажът е метод за лечение на тялото и съзнанието, който датира от древността. Използва се като средство за предпазване от много заболявания и за общо укрепване и подсилване на защитните сили на организма. Масажът насища клетките с кислород и подобрява кръвообращението и работата на вътрешните органи, намалява натрупаната умора, отпуска съзнанието, релаксира тялото и го зарежда с енергия. Създава равновесие между съзнанието, тялото и емоциите. Всеки човек би искал да се чувства добре без да изпитва болка и най-доброто средство за това е масажът. 
За да бъде успешен и ефективен един масаж е необходимо масажистът, който го прилага да е професионалист и да е запознат с човешкото тяло. Следващото изключително важно нещо е масажната кушетка, върху която ще се извършва масажната процедура. Кушетката е необходимо да осигури комфорт по време на сеанса, за това е важно тя да е удобна. Ние можем да ви помогнем в изборът на подходящата масажна кушетка.
Масажните кушетки, които ще откриете при нас, са изработени от висококачествени материали, които осигуряват стабилност, устойчивост и сигурност при използване. Предлагаме голямо разнообразие от модели с различни функции и дизайн на възможно най-добри цени.
Живеем в динамичен, бързоразвиващ се свят, в който трябва да се приспособяваме бързо и обикновено не разполагаме с достатъчно време, което да отделим само за себе си. Но и за този проблем има решение. Много масажисти предлагат услуги за масаж в уюта на домашната обстановка, или в офиса по време на обедната почивка например. Специално за тях, са създадени преносимите масажни кушетки. Тези модели притежават компактен дизайн, изработени са от качествени, по-леки материали, които улесняват процеса на транспортиране, снабдени са със специална чанта, която предпазва от надраскване и предлага удобен захват, който улеснява пренасянето.
За масажистите, които предлагат масаж в специализирани за целта козметични и СПА центрове, предлагаме професионални стационарни кушетки, които са предпочитан вариант заради комфорта, който създават. Тези модели се отличават с по-масивен дизайн и по-широка конструкция. Осигуряват стабилност и сигурност при използване. 

Предлаганите от нас масажни кушетки се разделят в три основни категории:

  • Преносими масажни кушетки – компактни, функционални и лесно преносими. Този вид масажна кушетка е подходящ вариант за професионалисти, които са мобилни и се нуждаят от практичност. Преносимите масажни кушетки са изработени от материали, които ги правят леки и лесни за транспортиране, но същевременно са стабилни, сгъват се и се разгъват безпроблемно и разполагат с всички екстри, необходими за провеждането на качествен масаж.
  • Стационарни масажни кушетки – стабилност, добра упора, комфорт и елегантен дизайн, са само част от екстрите на този тип масажни кушетки. Те са подходящ вариант при избор на масажна кушетка за козметичен салон, СПА център, или студио за татуировки. Стационарните масажни кушетки са стабилни и здрави и осигуряват нужният комфорт както на масажиста, така и на неговите клиенти. Функционални са и придават професионален, завършен вид на интериора и обстановката, създавайки усещане за уют. 
  • Комбинирани масажни кушетки – перфектният избор, ако дейността ви предлага и масажни и козметични процедури. Комбинираните масажни кушетки биват механични и електрически, като и двата варианта разполагат с всички необходими екстри, за да улеснят работният процес и същевременно да осигурят комфорт на вашите клиенти.