Меню
Количка

Цени и наличности

5640baac13a53.png

Ние от Красота и Стил работим директно с най-големите производители на козметично и фризьорско оборудване, по този начин можем да Ви предложим впечатляващи цени и да гарантираме качеството на предлаганите от нас продукти. Нашата цел е да Ви предложим най-добра цена на търсените от Вас продукти.

-.pngСами може да се убедите в това, като разгледате нашия сайт. Стараем се да предлагаме на Вас - нашите клиенти, качествени продукти, които са функционални и то на най-добрата цена, за да можете да сте на световно ниво и първи да разполагате с най-новите уреди на пазара.

 

За да бъдем максимално коректни с Вас, ние Ви гарантираме най-добра цена на всеки от предлаганите продукти!

Ако откриете по-ниска цена на предлаган от нас артикул, моля уведомете ни и ние ще се постараем в максимално кратък срок да Ви предложим още по-добра цена.

 

 

5640bb6698560.pngВсички продукти които предлагаме са налични в нашите складове за продажба на дребно и на едро. Изключение правят само продуктите за които е упоменато, че са в изчерпана наличност.

В списъка с продукти във всяка категория или в страницата на всеки продукт е показана информация относно неговата наличност.
Информацията се отнася за наличността в склада ни и се обновява ежедневно.

В зависимост от наличността, възможните статуси са:

  • В наличност – продукт, предлаган от Красота и Стил, наличност над 3 броя;
  • Предварителна заявка– точният срок за доставка може да бъде съобщен от консултант по продажбите на телефон, след проверка на наличността на продукта при доставчика.
  • Изчерпан – продукт с изчерпана наличност.

 

5640bbb4aa112.png    Продуктите със етикет Промо: Всички продукти с този етикет са на промоционални цени.

 

 

При нас можете да получите избраната стока веднага от нашия магазин или с бърза доставка до посочен от Вас адрес.