Меню
Количка

Депилиращи ленти за лице и тяло

Няма продукти в тази категория.

В тази категория ще намерите качествени летни за кола маска. Изработени са от нетъкан текстил. Прилепват плътно и отстраняват кола маската лесно и ефикасно. Голяма част от лентите, които предлагаме са подходящи и за професионална употреба. При нас ще откриете и ленти за депилация на Depilia, предназначени за епилиране както на лице, така и на цялото тяло. Депилиращите ленти са с различни екстракти, които имат за цел да предпазят и защитят кожата. Разполагаме с различни размери,подходящи за обезкосмяване на по-големи или по-малки участъци. 

Епилацията е един от най-разпространените методи за премахване на нежеланото окосмяване. Един от най-лесните начини е с депилиращи ленти, които бързо и ефективно осигуряват гладка кожа без косми. 

Епилацията с Депилиращи ленти за кола маска спада към така наречената студена кола маска. При тази кола маска восъкът е нанесен върху ленти, които са готови за употреба. преди нанасяне на депилиращите ленти за кола маска, лентите трябва да се затоплят между дланите. По този начин восъкът на кола маската ще придобие еластичност, която спомага за бързо залепване.  Депилиращите ленти за лице и тяло са един от най-разпространените  средства за епилиране в домашни условия. За това и Продуктите за обезкосмяване с ленти са изключително лесни и високоефективни при борбата с нежеланото окосмяване. 

В Красота и стил ще откриете най-подходящите продукти за епилация, съобразени с вашата кожа и чувствителност. Тук ще намерите комбинация от ленти Depilia, с които безпроблемно и ефективно спомагат за епилирането на различните части от тялото:

  • Депилиращи ленти за тяло
  • Депилиращи ленти за лице
  • Депилиращи ленти за деликатни зони
  • Депилиращи ленти за лице и деликатни зони. 

Депилиращите ленти са с екстракти от арган и титаниева кола маска.

  • Депилиращи ленти с арган – маслото от арган е с доказани лечебни свойства. Аргановото масло предотвратява появата на кожни проблеми, има антибактериални, успокояващи и хидратиращи свойства. 
  • Депилиращи ленти с титаниева кола маска – розовата титаниева кола маска предпазва от възпаления, има охлаждащо и освежаващо действие. 

Депилиращите ленти за кола маска Depilia са италиански продукт, който предлага едни от най-ефективните видове продукти за епилация на лице и тяло. Продуктите от серията не само премахват нежеланото окосмяване, но и осигуряват нежна грижа, която основна цел е да хидратира кожата и да я остави мека и гладка.