Меню
Количка

Еднократни чаршафи

..
12.50лв
Без данък:12.50лв
Показани 1 от 20 | 28 (2 Страници)

Красота и Стил разполага с голямо разнообразие от еднократни чаршафи на топ цени. Чаршафите за еднократна употреба предлагат функционалност, качество, здравина и разнообразие от размери, материали и цветове. Еднократните чаршафи, които ще откриете при нас са произведени в Европа и са изработени от висококачествени материали, които гарантират надеждност, сигурност, комфорт и защита.   


Еднократните чаршафи намират широко приложение в козметични салони, масажни студиа, медицински и СПА центрове, болнични заведения, дентални клиники, хотели, студиа за пиърсинг и татуировки и много други. Чаршафите за еднократна употреба са изключително практични и функционални, предпазват от замърсявания и осигуряват защита и чистота. Използването на еднократни чаршафи, спестява много време, средства и усилия тъй като, след употреба няма необходимост от изпиране, както би се случило с текстилните чаршафи. Изборът да се използват еднократни чаршафи, спестява средства за електричество, вода, препарат за пране и време за гладене и сгъване. Чаршафите за еднократно ползване са практично решение, което значително ще улесни и подобри работният процес, на всички професионалисти, които изберат да използват еднократни чаршафи.


Предвид голямото търсене на еднократни чаршафи, производителите на чаршафи, предлагат най-различни варианти за всяка нужда и потребност. Еднократните чаршафи се произвеждат от различни материали, във всякакви размери, форми и десени. 

Вариациите на еднократните чаршафи, които ще откриете при нас са много. Предлагаме еднократни чаршафи в различни цветове, чаршафи с различни размери и чаршафи от различни материали.


Видове еднократни чаршафи:

  • Двупластови хартиени еднократни чаршафи – тези чаршафи са изработени от 100% целулоза. Разполагат с релефна повърхност, която предпазва от пързаляне. Единия пласт осигурява защита, а другият мекота и комфорт при допир. 
  • Чаршафи за еднократна употреба от нетъкан текстил – тези модели чаршафи са изработени от устойчив, мек и приятен на допир нетъкан текстил. Нетъканият текстил е плат, чиято технология за обработка, пресова нишките плат и ги сгъстява чрез спластяване с пара или топла вода, като това спластяване, осигурява здравина на крайният продукт. Еднократните чаршафи от нетъкан текстил са здрави, осигуряват висока защита и същевременно са меки и при допир с кожата на тялото не предизвикват алергии, зачервявания или дискомфорт. Чаршафите се предлагат в различни размери и цветове. 
  • Непромокаеми чаршафи – този тип чаршафи са изработени от 100% целулоза с покритие от найлоново фолио, което осигурява добра абсорбция и предпазват от протичане. 
  • Полиетиленови еднократни чаршафи с ластик – тези чаршафи са изработени от качествен полиетилен, който осигурява защита и не пропускливост. Снабдени са с ластици в четирите краища, за по-стабилно захващане. Подходящи са за козметични и масажни легла, осигуряват висока защита. 
  • Найлонови чаршафи за еднократно ползване – Този модел чаршафи е изработен изцяло от непромокаем найлон. Предпочитан вариант при извършването на различни СПА процедури, които изискват употребата на козметични продукти за тяло, при терапии с лечебна кал, водорасли и други.  
  • Целулозни еднократни чаршафи – предпазни еднократни чаршафи от качествена целулоза, осигуряващи хигиенна среда по време на работа.


Вариациите на еднократните чаршафи, които ще откриете при нас са много. Предлагаме еднократни чаршафи в различни цветове, чаршафи с различни размери и чаршафи от различни материали.

Чаршафите се предлагат на ролка и в комплект на брой, като от всички варианти има различни размери.

Чаршафите за еднократно ползване са задължителна част от консумативите и материалите, с които трябва да разполага всеки един салон, студио или медицинско заведение. Големият поток от хора, които посещават всички тези места, налага поддържането на висока хигиенна среда. Задължително е, при извършването на козметични, разкрасителни, масажни и каквито и да било манипулации, които налагат допир на тялото до легла, столове и други мебели, да бъде осигурена висока хигиенна среда. Ако не съществува подобна среда, рискът от предаването на бактерии е твърде голям, а вероятно никой не би искал подобен „подарък“. Най-подходящият вариант, с който ефективно да избегнете всички тези неприятни обстоятелства и да успеете да осигурите максимална защита и хигиенна среда както за вас, така и за вашите клиенти, е като използвате чаршафи за еднократно ползване. Името подсказва, че всъщност те са изключително оптимално решение, тъй като се използват само веднъж от един човек, като това автоматично изключва вероятността за предаване на бактерии или друг вид кожни проблеми. Употребата на еднократни чаршафи ще ви осигури спокойствие и чиста работна среда. Освен от хигиенична гледна точка, еднократните чаршафи, ще предпазят мебелите ви от зацапване с разнообразни козметични продукти и масла. Има много масажни и СПА процедури, като например кална терапия, която изисква средство, с което да предпазите обособените за извършването на тази процедура места, като най-подходящият продукт, с който да осигурите тази защита, са найлоновите чаршафи за еднократна употреба. Те ще спестят много усилия и ще улеснят работа ви. Освен за да осигурят чиста и здравословна работна среда, еднократните чаршафи могат да бъдат и чудесно допълнение към интериора и обстановката, тъй като чаршафите се предлагат в много цветове, които несъмнено ще внесат стил, цвят и настроение в помещението.


Ако сте професионалист във вашата област, определено ще сте наясно, че еднократните чаршафи са незаменим консуматив, с който едновременно ще спестите и ще спечелите, осигурявайки стерилна работна среда, на добра цена. 


Добре свършената работа не се определя само от уменията, има и други фактори, които много допринасят, като например атмосферата, обстановката, интериора, отношението и чистотата. Тъй като работните ви задължения вероятно са много, вие сами бихте могли да си ги улесните, до колкото ви е възможно. Почистването на работното място, е много важно и ако вие сте козметик или масажист, вашата работа по отношение на чистотата ще е много. Масажното легло или козметичният стол, са вашите основни помощници и поради тази причина, е необходимо да отделяте специални грижи за поддържането им. Ние бихме могли да ви посъветваме, как да спестите време, средства, нерви и усилие, като същевременно осигурите на клиентите си хигиенична, сигурна и приятна работна обстановка. Чаршафите за еднократна употреба са идеалното средство, с което да постигнете всичко това. Консуматив, който няма да ви струва много и с който всъщност ще спестите и спечелите едновременно. Много процедури изискват употребата на козметични продукти, които безсъмнено ще зацапат работните места, ако не бъдат предпазени по някакъв начин. Еднократните чаршафи, ще спасят мебелите ви, като това ще удължи значително времето, в което ще можете да ги използвате. 


В шоурумът ни, който се намира се на бул. Симеоновско шосе №9, както и онлайн, ще откриете огромно разнообразие от всякакви консумативи за еднократно ползване, в това число и еднократни чаршафи. Ние сме на ваше разположение, не се колебайте да ни потърсите. Ще ви очакваме.