Пазаруване за Коледа в последния момент!


Остава по-малко от седмица до Коледните празници и ако все още не сте се погрижили с подаръци за близките си, ние сме тук с още предложения! Миналата седмица ви дадохме „6 идеи за подаръци за нея“, а тази ви представяме „5 идеи с БЮДЖЕТНИ подаръци за нея“. Предложенията не изискват непредвидени разходи и са изключително подходящи за тези от вас, които са оставили пазаруването за последните дни. 1. Уред за вибромасаж на околоочния контур (47.50лв.)
  Практичен уред с джобни размери и е незаменим помощник в ежедневната рутина в грижата за кожата. Би бил полезен на всяка жена.
 2. Електрическа четка за почистване на лице (36лв.)
  Още един полезен уред в ежедневната рутина. Разполага с 5 различни приставки, грижещи се за различните нужди на кожата. С електрическата четка за лице няма да сгрешите в избора си, защото би била от полза на всеки, но е особено подходяща за тийнейджъри, тъй като почистването на кожата им има нужда от специално внимание.
 3. Портативен ултразвук (110лв.)
  Професионален козметичен уред, пригоден за употреба в домашни условия. Грижи се за клетките в дълбочина и е подходящ за употреба върху цялото тяло. Практично и полезно решение – справя се с целулит, бръчки, неравен тен и спомага абсорбирането на продукти в дълбочина.
 4. Уред за измерване на нивата на хидратация в кожата (58лв.)
  Осигурява пълен контрол върху състоянието на хидратация. Обикновено са необходими няколко месеца, за установяването на резултати от бяла козметика върху кожата. Уредът за измерване на хидратацията, би бил полезен на всяка жена в обичайната грижа и може да спести много време и средства.
 5. Спа ваничка за педикюр (86лв.)
  Гарантира усещане за СПА процедура в домашни условия. Отпуска напрежението в стъпалата посредством хидромасаж и е незаменим помощник в зимните дни, тъй като разполага с опция за поддържане на температурата. След употреба може лесно да се сгъне и прибере без да заема излишно пространство.