Меню
Количка

За Нас

Красота и Стил ММ ЕООД е дистрибутор на козметично, фризьорско и масажно оборудване в България.

Предлагаме богата гама от продукти за нуждите на професионалния пазар и разполагаме с всичко необходимо за обзавеждането на Вашия козметичен или фризьорски салон, масажен и SPA център. 

Големият асортимент разделихме в 4 основни категории:

• Козметично оборудване: включва всички уреди, необходими за работата на професионален салон, козметични легла, табуретки, консумативи, козметика и др.

• Фризьорско оборудване: в тази категория ще видите всичко за обзавеждането на фризьорски салон – от основни елементи като измивни колони, огледала и столове до уреди, козметика и консумативи.

• Масажно оборудване: предлагаме богата гама продукти, нужни за работата на професионалния масажист. Категорията включва масажни кушетки, вулканични базалтови камъни и нагреватели, консумативи, козметика и аксесоари.

• Кола маска: всичко за този вид епилация. Ролони и кола маска кутии, нагреватели, ленти, шпатули, козметика.

Артикулите може да разгледате на живо в магазина ни в гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.

Кои са най-големите ни предимства?

• Голям асортимент и наличности! Наша цел е да предлагаме пълна гама от стоките, които са необходими на професионалистите. Поддържаме голяма складова наличност, благодарение на което можете да вземете всичко, което желаете без да чакате със седмици и месеци, за да се достави.

• Ниски цени! Предлагаме най-изгодните цени, благодарение на директния внос, който осъществяваме. Артикулите ни пристигат директно от заводите на производителите, без да се използват прекупвачи, заради които да се оскъпи крайната цена. Редовно изготвяме и промоционални оферти.

• Бърза доставка! При нас не се налага да чакате дълго, за да получите желаните продукти. Поръчките пристигат в рамките на 2 работи дни. 

• Компетентно и вежливо обслужване! Нашите служители ще обърнат внимание на всеки Ваш въпрос, а при нужда ще дадат ценни и компетентни съвети.


Вече над 10 години работим в бранша, като се стремим да удовлетворим нуждите на всеки наш клиент и партньор.