Меню
Количка

Оборудване

..
8.00лв
Без данък:8.00лв
..
86.00лв
Без данък:86.00лв
..
99.00лв
Без данък:99.00лв
UV LED лампа за маникюр, 001 UV LED лампа за маникюр, 001
-42%
..
110.00лв 190.00лв
Без данък:110.00лв
..
125.00лв
Без данък:125.00лв
..
125.00лв
Без данък:125.00лв
Показани 1 от 20 | 124 (7 Страници)

Как да обзаведем козметичния салон е може би най-важната стъпка, след като сме взели решението да се занимаваме с този бизнес.

Обзавеждането на козметичен салон не е лесна задача. Всички артикули трябва да бъдат внимателно подбрани, за да отговарят максимално на изискванията на професионалистите. За обзавеждането на вашия козметичен салон сме подготвили най-добрите предложения – функционални и качествени модели на изключително ниски цени.

Освен да съобразим обзавеждането на козметичния салон с интериора, цветовете и вида на помещението, е нужно да обърнем внимание и на други фактори.

Козметичният салон трябва да е обзаведен така, че да има възможност да извършвате всички популярни и търсени услуги. Затова е необходимо да се вземат предвид не само козметичните легла и столове, но и уредите в студиото за красота.

Основна част от обзавеждането на салона е да се подберат правилните козметични легла, козметични столове, табуретки, обзавеждане за маникюр и педикюр.

 

В категорията ще видите практични и функционални козметични легла. Поддържаме огромно разнообразие от модели – всички на изключително изгодни цени.

Леглата, необходими за обзавеждането на козметичен салон се делят основно на два вида:

  1. Механични: комфортни и стабилни, тези легла позволяват извършването на всички козметични процедури. В krasotaistil.com ще откриете разнообразие от легла, с различна функционалност и екстри. Някои имат опция за регулиране на височината и настройване позицията на различните части. Много от леглата са комбинирани за масаж и козметика, позволявайки да прилагате както козметични терапии, така и масажи.
  2. Електрически: това са козметични легла от висок клас, оборудвани с електромотори. Благодарение на тях се осъществяват прецизни настройки в позицията, най-често посредством дистанционно управление. Обикновено електрическите легла се отличават със стабилна основа и са оборудвани с редица екстри.

Избирайки обзавеждане за козметичен салон, някои хора се оборудват с козметични столове. В сайта представяме качествени и функционални козметични столове, за всеки вкус и нужди.

 

Задължителна част от обзавеждането на всеки козметичен салон е работната табуретка. Тя е необходима за козметика, докато извършва повечето от процедурите, осигурявайки удобство при работа. При нас ще намерите разнообразие от работни табуретки на изключително ниски цени. Удобни и практични модели за обзавеждането на всеки салон.

 

В категорията ще намерите още необходимото обзавеждане за извършване на маникюр и педикюр. Предлагаме столове за педикюр с включена ваничка за краката. Част от тях са с разделена стойка за крака, позволяващи отделна настройка. При нас ще откриете още отделни ванички за педикюр, специализирани маси, UV лампи за педикюр и други продукти, необходимо за обзавеждането на салон, в който се предлага маникюр и педикюр. И тук отново всички продукти са на най-ниски цени.