Меню
Количка

Еднократни чехли

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Еднократните чехли са един от важните консумативи за всеки СПА салон, козметично студио, хотел, медицински центрове и др. Чехлите за еднократна употреба осигуряват комфорт и уют на клиентите. Същевременно с това допринасят за по-добрата хигиена, като запазват чиста работната среда. За това еднократните чехли са неделима част от всеки реномиран и уважаван център или студио.

За да може всеки клиент да се чувства добре по време на престоя си, има голямо разнообразие от чехли за еднократна употреба. Някои от чехлите за еднократно ползване са затворени в зоната на пръстите, други са полуотворени, трети – напълно отворени. По този начин моделите се вписват идеално с вашите нужди. 

По-голяма част от еднократните чехли са с универсален размер, който да пасне на всеки крак независимо дали е мъж или жена.

В зависимост от материала, от който са направени, чехлите могат да са:

  • Еднократни чехли от нетъкан текстил
  • Гумирани еднократни чехли
  • Хавлиени еднократни чехли
  • Еднократни чехли от пяна.

 

Част от чехлите са изключително подходящи за СПА центрове, козметични салони и хотелски комплекси. Има и модели и видове чехли за еднократна употреба, които са специално създадени за педикюр. Този тип чехли се поставят  и махат лесно от крака като по този начин гарантират запазването на педикюра.

Чехлите за еднократно ползване се предлагат в голяма цветова гама, която може да бъде съобразена с интериора на вашия салон или център.

 

В сайта на Красота и стил ще намерите широко разнообразие от видове и цветове на чехли за еднократна употреба. Тук ще откриете еднократни чехли с качествена изработка. Чехлите за еднократно ползване са изключително леки и удобни за носене. В Красота и стил може да изберете между чехли за еднократна употреба с различен дизайн, както и предназначени за различни сфери на приложение. С еднократните чехли в сайта ни ще осигурите пълен уют на вашите клиенти. Чехлите за еднократна употреба в сайта ни гарантират свобода в движенията като по този начин ще осигурите необходимия релакс на вашите посетители. 

 

За ваше удобство може да закупите харесваните от вас чехли за еднократна употреба на брой, както и в пакет. По този начин може да се снабдите с необходимото количество.