Меню
Количка

Стерилизатори

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

В Красота и Стил предлагаме богат асортимент от UV стерилизатори и нагреватели за инструменти и кърпи. Първокачествени модели, осигуряващи перфектна хигиена на вашето работно място. Подходящи за козметичен салон, хотел, СПА или медицински център, салони за маникюр, студио за масажи и сауна.

Как действа UV стерилизаторът?

Апаратът действа като използва ултравиолетова светлина, за да стерилизира и дезинфекцира уреди, инструменти и накрайници на апарати. UV стерилизацията е сред най-добрите постижения на съвременните технологии. UV Стерилизаторът има възможност бързо и ефикасно да елиминира всички бактерии, вируси и гъбички, които могат да пренесат зарази върху клиенти и служители. UV стерилизацията действа само за броени минути - 99,99% от бактериите и вирусите са унищожени.

Ултравиолетовото лъчение променя ДНК структурата на микроорганизмите, стопирайки по този начин клетъчното деление и разпространението на бактериите и микробите. Намалява необходимостта от прибягване до химикали и други вредни препарати, които са неблагоприятни за нашето здраве. Тяхната основа е съставена от хлор или алкохол, което освен, че вреди на здравето ни, директно наранява частите на козметичните или фризьорските инструменти.

UV стерилизаторите имат високотехнологична рефлекторна повърхност. Благодарение на своето отразяващо покритие, тя бързо се насища с концентрирани ултравиолетовите лъчи, гарантирайки качествен процес на дезинфекция. UV технологията е безвредна и надеждна. Уредът има напълно сигурна система за затваряне на вратата.

 

UV стерилизаторите, предлагани в Красота и Стил, са с практичен елегантен дизайн, отличават се с лесен и безопасен начин на употреба. Специално създадени да гарантират максимално удобство във вашата дейност. Освен козметични, фризьорски и медицински инструменти, със стерилизатора могат да се дезинфекцират всички останали консумативи като марли, ленти за коса, кърпи, шпатули, апликатори и др. Уредите разполагат с функция за самоизключване при отваряне на вратата. 

Ефективността от уреда зависи от правилната му употреба, затова е важно внимателно да прочетете инструкциите за работа и стриктно им спазване.

Предлагаме и стерилизатори, създадени специално за нагряване и дезинфекциране на кърпи. Те обикновено са с по-голям капацитет. Позволяват бързо, удобно съхранение на кърпите, като ги поддържат затоплени.

 

Нагревателите, които предоставяме, са изработени от висококачествени материали, като вътрешната им част е със специално алуминиево покритие, осигуряващо оптимален топлинен трансфер. Някои модели са оборудвани с отделен контрол на функциите за стерилизация и нагряване.