Меню
Количка

Хартиени кърпи

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

В Красота и стил може да изберете между двупластови или трипластови кърпи от хартия. Изработени от качествени материали. Със своите размери и попивателни способности, хартиените кърпи в сайта ни, са подходящи за козметични салони, масажни центрове, салони за маникюр и педикюр. Могат също така да се използват с медицински цели, в сферата на туризма и др.

Хартиените кърпи са съществена част от поддържането на добра хигиена. Кърпите от хартия са един от практичните начини за подсушаване като същевременно с това предотвратяват появата на бактерии. Хартиените кърпи имат широко приложение в различни сфери – козметика, хотелиерство и ресторантьорство, медицина и др.  

 

От изключителна важност при избора на хартиените кърпи е:

  • Материалът, от който са направени хартиените кърпи
  • Издръжливостта на кърпите от хартия
  • Попивателната способност на хартията
  • Дали хартиените кърпи оставят власинки по повърхностите

 

За да има качествено почистване и хигиенизиране, всеки един от тези компоненти при подбора на кърпите от хартия е от съществено значение. 

Съществуват различни видове хартиени консумативи с различна форма, размер и дизайн. Кърпите от хартия могат да са еднопластови, двупластови и ли от повече пласта. 

Хартиените кърпи могат да са сгънати. Те биват 2 вида:

 

  • Хартиени кърпи със сгъвка V
  • Хартиени кърпи със сгъвка Z

 

Когато избираме такива кърпи е хубаво да се поставят в диспенсъри и дозатори за хартиени кърпи. По този начин кърпите ще запазят чистотата и се предотвратява вземането на ненужно количество хартия. 

Може да се срещнат и кърпи от хартия под формата на ролка. Тук избора също не е малък и обикновено се определя от дължината на ролката хартия, броя късове и височината на хартиените кърпи. 

За хартиените кърпи на ролка също има практични и удобни диспенсъри, които спомагат за лесното откъсване на кърпата и запазване на чистия им вид.

В Красота и стил ще откриете разнообразие от хартиени ролки и хартиени кърпи. Кърпите от хартия са  в нашия сайт са изключително качествени и нежни към кожата. Тук ще откриете разнообразие от опаковки и разбери. Хартиените кърпи, които предлагаме са изключително издръжливи, имат добра попивателна способност и не се накъсват.