Меню
Количка

Хигиенни ленти за врат

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Хартиените ленти за врат са един от най-важните артикули за всеки фризьорски салон.  Фризьорските ленти имат за цел да предпазят врата от нежеланото окосмяване. Хартиените ленти предотвратяват набиването на косъмчета по врата и по този начин създават комфорт и допълнително удобство на клиентите.

 

Фризьорските ленти се поставят преди пелерината. Завиват се около врата и се залепват. След поставянето на хартиените ленти около врата се поставя пелерината. 

Фризьорските ленти за врат са предназначени за еднократна употреба. Това спомага за подобряването на хигиената и поддържането на чистотата по време на работа. 

Обикновено хартиените ленти са самозалепващи се от едната страна, което улеснява лесното махане и поставяне около врата.  Хартиените ленти са с лека еластичност, за да могат да заемат формата на врата и да не предизвикват дискомфорт на клиентите при движение. 

В сайта на Красота и стил ще откриете качествени хартиени ленти за врат, които ще осигурят удобство по време на работа. Фризьорските ленти, които ще откриете тук са меки, изработени от подбрани материали, които не дразнят кожата. Лесно залепващи се около врата, с добра водопропускливост и еластичност за още по-добро и качествено обслужване на вашите клиенти. 

При подбора на фризьорски ленти за врат  от изключителна важност са няколко компонента:

  • Големината на лентите за врат 
  • Хартиените ленти за врат трябва да са устойчиви на вода – това би довело до намокряне и нежелан дискомфорт на клиентите, особено при измиване на косата.
  • Еластичността на хартиените ленти – за по-голямо удобство при движение е хубаво да имат еластичност.
  • Надеждността на залепването на хартиените ленти около врата – за да не се разлепват по време на процедурите, особено при досег с вода, е хубаво лепилото, което се намира от едната страна на лентата за врат, да е издръжливо и трайно
  • Текстурата на фризьорските ленти не трябва да дразни кожата около врата - за да не предизвикат нежелани реакции на кожата, хубаво е хартиените ленти да са меки и приятни при досег с врата.

Всяка една от тези точки не е за подценяване, тъй като може да причини неудобство и да наруши комфорта и работния процес както на вас, така и на вашите клиенти.