Меню
Количка

Поръчки по телефона

Освен онлайн чрез сайта krasotaistil.com, можете да направите поръчка от нас и по телефона. Предлагаме Ви още един лесен и бърз начин да се сдобиете с желаните от Вас продукти, без да губите време в път, за да стигнете до магазина ни (гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9). Възможността за поръчка по телефона е улеснение и за всички наши клиенти извън София, премахвайки нуждата от пропътуване на дълги разстояния, за да се сдобиете с оборудването или консумативите, които сте харесали.

За да поръчате по телефона, само да трябва да се обадите на някой от следните номера:

 GSM 0888 09 00 37

Колегите ще приемат поръчката Ви и можете скоро да очаквате пратката до удобен за Вас адрес.

За да закупите стока по телефона, не е нужно да имате регистрация в сайта.

Предлагаме възможност да споделите желаните артикули и в Skype: KRASOTAISTIL. През този канал отново можете да сте спокойни, че продуктите, които искате ще бъдат заявени и ще ги получите в най-кратки срокове.

Поръчката по телефон от Красота и Стил се извършва в четири лесни стъпки: 1 -  позвънете на някой от посочените телефони; 2 -  колегите ще обработят поръчката; 3 – ще опаковаме и предадем пратката на куриер; 3 – служител от куриерската фирма ще достави поръчката до удобен за Вас адрес и в уреченото време.

Изберете най-удобния за Вас начин да направите поръчка – чрез сайта, по телефон, по Skype или на място в нашия магазин.

Приятно пазаруване в Красота и Стил!