Меню
Количка

Фризьорски уреди

..
63.00лв
Без данък:63.00лв
Фризьорска ножица, Kitami K351 Фризьорска ножица, Kitami K351
Последна бройка
..
63.00лв
Без данък:63.00лв
Фризьорска ножица, Kitami K800 Фризьорска ножица, Kitami K800
Последна бройка
..
63.00лв
Без данък:63.00лв
..
72.00лв
Без данък:72.00лв
..
75.00лв
Без данък:75.00лв
..
82.00лв
Без данък:82.00лв
..
82.00лв
Без данък:82.00лв
..
89.00лв
Без данък:89.00лв
..
89.00лв
Без данък:89.00лв
..
89.00лв
Без данък:89.00лв
Показани 1 от 20 | 98 (5 Страници)

В тази категория ще се насладите на изобилие от професионални фризьорски уреди, предлагащи качество и функционалност на страхотни цени. Красота и Стил предлага цялостно фризьорско оборудване, фризьорски уреди, фризьорска козметика и много консумативи за многократно и еднократно ползване на конкурентни цени.

Прическата винаги е била актуална и обсъждана тема. Модните тенденции непрекъснато се променят и налагат промяна в цветът и формата на косата. Всички хора биха искали да се радват на красива и добре оформена прическа, като за тази цел избират фризьорските услуги. За да може фризьорите да задоволят желанията и изискванията на своите клиенти, е необходимо да разполагат с правилните фризьорски уреди. Три от тези уреди, без които не биха се справили са машинката за подстригване, сешоарът и пресата или машата за коса.

Професионалните фризьорските уреди, на които ще попаднете разглеждайки нашата страница са разделени в 3 групи. 

  • Машинки за подстригване.
  • Професионални сешоари за коса.
  • Маши и преси за коса.

Машинката за подстригване е незаменим помощник в работата на фризьора и като такъв, много допринася за довършителното оформление на прическата. Този уред е подходящ за оформяне както на мъжки, дамски и детски прически, така и без проблем може да се използва и за оформяне на мъжки бради. Разполагащи с много и различни приставки, машинките за подстригване, са задължителна част от арсенала на фризьора.

Сешоарът за коса – друг незаменим уред, без който фризьорите не могат. Този уред е безкрайно необходим. Повечето фризьори измиват косите на клиентите, преди да започнат да ги подстригват, след придаване на желаната форма на косата, тя трябва да бъде изсушена и дооформена, тази манипулация е възможна само и единствено с помощта на този фризьорски уред.

Маши и преси вече се срещат в почти всеки фризьорски салон. Модните тенденции в прическите непрекъснато се променят и повечето жени искат да са в крак с тях. Машите и пресите са средство, с което може да се придават всякакви форми на косата. Тези фризьорски уреди разполагат с различни приставки и функции, които улесняват фризьора в неговата не лека задача.

Предлаганите от нас фризьорски уреди са гаранция за професионализъм и качество.