Меню
Количка

Шампоани

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Красота и стил поднася асортимент от шампоани, които предлагат професионална грижа за вашата коса. Шампоаните са с нежна формула, която ще даде ценни съставки и витамини на косата. Тук може да закупите шампоани, предназначени за различните типове коса. Шампоаните ще предпазят косата. Шампоаните ще възвърнат блясъка и здравината на косата бързо, лесно и ефективно.

Шампоаните са важна част за поддържането на добра хигиена, но шампоаните имат и съществено значение за цялостния вид на косата. Видовете шампоани се определят от вида на косата. Има шампоани засуха, мазна, суха, изтощена, има пърхот, къдрава и т.н.

За подбора на правилния шампоан е необходимо да се определи и колко често се мие косата с шампоан. В зависимост от целите, шампоаните са с различни екстракти и масла. Тези шампоани имат за цел да подобрят и заздравят цялостния вид на косата. Заради това не трябва да се гледа на шампоаните само като почистващо средство. Шампоаните са също така подхранващ и възстановяващ продукт. 

Шампоани Londessa са високоефективен продукт, осигуряващи професионални резултати в грижата за косата. Асортиментът от шампоани е съставен от натурални масла.  По този начин шампоаните помагат на косата да възвърне блясъка и естествения си вид. 

Тук можете да откриете различни видове шампоани. Шампоаните са предназначени за отделните типове коса:

  • Шампоан за коса Бадем – шампоанът има възстановяващо и хидратиращо действие. Шампоанът е предназначен за изтощена и увредена коса. 
  • Шампоан за коса Провитамин – шампоанът с провитамин подхранва и заздравява косата.
  • Шампоан за всеки тип коса – този шампоан измива косата в дълбочина. 

Шампоани Londessa се предлагат в различни по големина опаковки, според честотата на употреба.

В Красота и стил ще намерите и серията шампоани Vital Nature. Шампоаните са обогатени с Provitamin B5. Шампоаните имат хидратиращи, защитни и успокояващи свойства. От серията Vital Nature ще намерите шампоани с различни екстракти, които допълнително ще подобрят вида на косата.

  • Шампоан с екстракт от лайка: шампоанът е подходящ за чувствителен скалп. Шампоанът има противосъзпалително и възстановяващо действие. 
  • Шампоан с екстракт от плодове: шампоанът е предназначен за задържане цвета на косата след боядисване. 
  • Шампоан с екстракт от джинджифил: шампоанът се препоръчва се срещу пърхот и склонна към омазняване коса. Шампоанът е за всички типове коса.