Меню
Количка

Козметични столове

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

В Красота и Стил предлагаме разнообразни козметични столове, отговарящи на високи критерии.

Предоставените от Красота и Стил козметични столове имат механично и електрическо регулиране. Отбраните козметични столове са със стабилна конструкция, предоставяща уникално и невероятно удобство на работното място.

Козметичните столове са основна част от салона за красота и са с несравнима важност за обзавеждането, понеже много техники се изпълняват върху тях. Всеки един от нас посещава козметично студио. Знаем колко е хубаво, като се разположим удобно на козметичния стол, без значение какви процедури се осъществяват. Тогава какво е оборудването е от съществена значимост. Клиентите с несъмнени пристрастия към едно или друго козметично студио, го потвърждават, а причините те да го предпочитат са обвързани с обстановката.

Ако сте човекът, който взима решението какъв стол се купува, то нека изборът да бъде направен старателно, защото ще повлияе върху успеха на бизнеса ви. Преди закупуването на определен козметичен стол, обърнете особено внимание какъв е моделът, защото целият работен ден преминава около него.

Специално за практикуващите специалисти в сферата на СПА лечението и разкрасителните терапии предоставяме подбор от разнообразни столове с облегалки и поставки за крака. Освен удобството при работа, главна цел е посетителят да чувства комфорт.

Ние осигуряваме и поддържаме широк асортимент подбрани козметични столове, съответстващи на високи критерии и световни стандарти.

Важното в тази категория на Красота и Стил, е че разполага с немалка колекция козметични столове, съчетаващи множество елементи. Допълненията им подпомагат за по-добрата, качествена работа на професионалиста.

В зависимост от предназначението и класа на козметичния стол, той включва различни екстри.

Козметичните столове са от висококачествени материали, отговарящи на европейските критерии. Моделите са изключително функционални, разполагащи с различни екстри и допълнения. 

Козметичните столове се отличават със съвременна атрактивна визия в страхотно съчетание от цветове, което внася уникалност в козметичната зала. 

Някои модели разполагат с различен брой електромотори, други предлагат механична настройка на работната височина чрез повдигащ механизъм.