Меню
Количка

Гаранция

5638d976ca80c.png

Не се притеснявайте да се свържете с нас по какъвто и да е повод и въпроси. Ние ще се радваме ако успеем да Ви бъдем полезни с професионален съвет.

Ако има проблем, оплакване, забележка, рекламация или предложение за даден продукт, който сте закупили от нас, моля ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие, нашите клиенти, да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така - можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате, че ще бъдете излъгани или дезинформирани. Бъдете сигурни - ние се стараем клиентите ни да бъдат винаги доволни, ние сме на Ваша страна!

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя. Ето защо Ви предлагаме най-ниските цени на пазара. Стоките, които не са наш внос са доставени директно от официалните им представители за България, това ни позволява да прилагаме стриктен контрол за всяка стока и да сме сигурни и спокойни, че предлагаме най-доброто на нашите клиенти.

 

Всички стоки са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти.

Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията Ви.

При получаване на стоката, задължително прегледайте и проверете дали е здрава и неразопакована – в цената за доставка е включена и застраховка на поръчаната от Вас стока - в случай на повреда или загуба от страна на куриерската фирма. Необходимо е да заявите за механична повреда при транспорта при самото получаване на продукта, за да не може да се оспори застраховката!

Когато се връща гаранционен продукт, транспортните разходи се поемат от Вас. Обратното изпращане на гаранционния продукт е за наша сметка.

 

 

Срокът за ремонт е 30 работни дни, но ние ще направим всичко възможно, за да ви върнем продукта  до няколко дни, за да не се налага да чакате.

30.png

При отказ от даден продукт закупен от нас и връщането му в срок до 14 дни, всички разходи по доставката са за сметка на клиента.

При връщане на продукта, молим той да бъде в състоянието, в което сте го получили. При връщане на закупена стока, чиято оригинална опаковка е нарушена или липсва, Красота и Стил ММ ЕООД възстановява на клиента 90% от цената ѝ.

За да бъде възстановена Вашата сума е необходимо да предоставите банкова сметка.

Още една важна гаранция, която може да се смята и за най-важната и даваща най-голяма сигурност за качеството на предлаганите от нас стоки е, че те се ползват от много фризьорски и козметични салони от професионалисти, които са доволни и са наши редовни клиенти, препоръчват ни на техни познати и не на последно място - ние ползваме стоките, които продаваме дори и в нашите салони. Затова смеем да твърдим че всички наши клиенти са нашата най-голяма гаранция за качество!

 

Периодът на ГАРАНЦИЯ за избрани продукти от категория Козметични лазери в електронният магазин https://krasotaistil.com, предлагана от Красота и Стил ММ ЕООД е 24 месеца при изпълнение на следните условия:

  • Собственикът следва да извърши задължителна диагностика на уреда на дванадесетия месец от закупуването му. Диагностиката се извършва от оторизиран сервиз избран от фирма Красота и Стил ММ ЕООД.
  • Диагностиката се заплаща допълнително от клиента, в противен случай гаранционния срок е 12 месеца, считано от датата на закупуване.
  • Годишната диагностика не е предмет на безплатното гаранционно обслужване и се заплаща от клиента по утвърдена тарифа, като клиентът заплаща и транспортните разходи.
  • Профилактиката се заявява от клиента до 15 /петнадесет/ дни преди изтичане на дванадесет месечният период.
  • При заявка за диагностика, наш служител ще се свърже с Вас и ще Ви запознае подробно с условията и таксата за заплащане на услугата. 

Благодарим Ви че сте наши клиенти.

С уважение Антоанета Павлова - управител на КРАСОТА И СТИЛ ММ ЕООД.

При въпроси и проблеми се свържете с нас на телефони 0888 090 037