Меню
Количка

Фризьорски столове

Стол за чакалня 385, син
-12%
..
199.00лв 226.00лв
Без данък:199.00лв
Показани 1 от 20 | 87 (5 Страници)

За да бъде успешен един фризьорски салон са необходими 2 неща: Учтиво, любезно, компетентно и професионално отношение към клиентите, които решават да го посетят и подходящо фризьорско оборудване, с което да бъде обзаведен, като първото нещо, което е необходимо да се избере внимателно е фризьорският стол. 

Всяка част от обзавеждането и интериора на фризьорския салон е от изключително значение, защото те създават усещането за уют и комфортна атмосфера, но първото нещо, с което клиентите имат досег е фризьорският стол, на който се настаняват, за да бъдат разкрасени и като съществен елемент, фризьорският стол следва да бъде избран внимателно. Първото нещо, на което трябва да се наблегне в изборът на подходящ фризьорски стол е неговият дизайн. Фризьорският стол трябва да бъде тестван, преди да бъде закупен, като критериите, по които следва да се избира са – удобство при сядане, което е важно за вашите клиенти и комфортен дизайн, улесняващ работният процес, което е важно за вас, като професионалисти. 

Ако сега решавате да отворите вашият салон за красота и се чудите от къде точно да започнете, ние ще ви помогнем. Нещата, за които трябва да се помисли са много, в какъв цвят да са стените, какви мебели да се изберат, какво осветление да има в салонът, какви ножици да се използват и още куп въпроси. Нашият съвет към вас, е да започнете с изборът на фризьорски стол, защото той е от съществена важност и спрямо неговия дизайн и визия, може да ви хрумнат идеи за интериор и по този начин да наредите и всичко останало.

Ние ви предлагаме решение за цялостно фризьорско обзавеждане с огромно разнообразие от модели с високо качество на конкурентни цени. Професионални фризьорски столове, оборудвани с всички необходими екстри за максимално улесняване на работният процес. Столовете са  изработени от внимателно подбрани материали, които са гаранция за високо качество и сигурност. Визия с нестандартен, класически или разчупен дизайн, подхождащ на всеки вкус и стил. 


Фризьорските столове, които е желателно да бъдат част от фризьорското оборудване се разделят в 3 категории:

  • Фризьорски стол за подстригване, на който се случва магията на фризьорството. Този стол трябва да бъде изключително удобен и комфортен, както за клиента, така и за коафьора. 
  • Посетителски стол за фризьорски салон – този стол също е важен, защото на него вашите клиенти ще изчакват своят ред, докато размишляват каква прическа биха искали да им направите. 
  • Третият важен вид стол е този, на който клиентът ще седи, докато миете косата му. 

При нас ще откриете богата гама от фризьорски и посетителски столове и много вариации на столове с мивки и измивни колони, които да може да съчетаете стилово. Погрижили сме се и за най-малките посетители на фризьорските салони,  като за тях предлагаме детски фризьорски столове с различен дизайн и визия, които несъмнено ще привлекът техният интерес и внимание.

Всички модели фризьорски столове, които предлагаме са снабдени със система за контрол на височината, повечето посредством маслен крик, с който се борави изключително лесно само с крак, което спестява излишно навеждане и такива, които са с газов амортисьор. За да бъде повдигнат столът, дръжката на крикът се натиска няколко пъти докато достигне желаната височина, а за да бъде свален, дръжката се натиска еднократно и се задържа, докато позицията на фризьорският стол се промени в най-ниското си положение. Всички модели разполагат с метална основа, която осигурява стабилност при сядане, тапицерия от висококачествена издръжлива на износване еко кожа, която лесно се почиства и седалки с пълнеж от качествен, издръжлив на деформации дунапрен, осигуряващ мекота при сядане. Всички фризьорски столове притежават подлакътници, които допълнително подсилват усещането за комфорт.

Красота и Стил е най-големият дистрибутор на фризьорско оборудване в Българския, отговарящо на всички европейски стандарти за качество. Предлагаме огромно разнообразие от фризьорски столове и цялостно фризьорско оборудване на изключително изгодни и достъпни цени.