Меню
Количка

Еднократни шапки (Боне)

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Несъмнено важна част от фризьорските и козметични консумативи са шапките за еднократна употреба. Шапките за еднократна употреба може да намерите в различни цветове и шарки. Най-обикновено се срещат в бял, син или зелен цвят.

Шапките за еднократно ползване са известни още с наименованието Боне. Бонето представлява шапка без периферия. Обикновено от двете страни на бонето има 2 връзки, които се връзват под брадичката. В миналото бонето се е носело от жени или деца, а от мъжете се е използвало като нощна шапка. 

 

Съвременните бонета намират широко приложение във фризьорски салони, спа центрове, козметични студия, с медицинска цел и други. Най-често се срещат като шапки за еднократно ползване. Целта на бонетата е да предпазят главата по време на процедури. За да се постигне защитата, е необходимо да покрият цялата глава. За да осигурят стабилност, еднократните шапки имат ластик, който служи за задържане. В някои случаи се използват за по-добра хигиена, както например е в медицината.  Тези еднократни шапки са с връзки. По този начин се осигурява по-голяма стабилност.

 

Еднократните бонета най-често за изработени от нетъкан текстил или найлон и са с универсален размер, който едновременно да е здраво закрепен за главата и да пасва на всеки клиент. 

В сайта на Красота и стил може да избирате от широка гама шапки за еднократно ползване (боне). Тук може да намерите и шапки, изработени от висококачествени материали.

Направете най-добрия за вас избор измежду:

  • Боне от нетъкан текстил – еднократно боне от TNT нетъкан текстил. за употреба в масажни, СПА и козметични студиа.
  • Боне хармоника - 100бр в опаковка, сгънати в хармоника
  • Боне за еднократна употреба - 100 броя в опаковка в бял цвят
  • Шапка за еднократна употреба от нетъкан текстил - подходящи за масаж и козметични процедури
  • Еднократна шапка ТNТ с връзки - за използване в медицински, спа центрове и козметични студия.
  • Фризьорска шапка с ластик - изработена от найлон, идеално покриваща главата и косата
  • Еднократни бонета - в зелен цвят с ластик
  • Шапка за кичури - шапка за кичури Лори

Изберете най-подходящото за вас боне за еднократно ползване, който ще осигури максимална защита и удобство по време на работа както за вас, така и за вашите клиенти.