Меню
Количка

Плащане

За да улесним процеса на покупка максимално, ние от Красота и Стил предлагаме на нашите клиенти няколко начина за плащане:

 

5640b7bcb898f.png

 

Първият е с Наложен платеж. При него покупката се заплаща в момента на доставка, като сумата се дава на куриера. Наложеният платеж е най-масово използваният начин за плащане на стоки, поръчани през интернет в България, както и най-сигурният за клиентите, тъй като заплащането е при доставка, а не предварително. 

След като направите поръчка, наш представител ще се свърже с Вас, за да я потвърдите и ще ви каже каква е крайната сума - стоката плюс цената за доставка. След потвърждение, поръчката се изпраща на дадения от Вас адрес и се заплаща в момента на получаване.

 

 

 

5640b84f92407.png

 

За Ваше улеснение може да Ви предложим и възможност за Предварително заплащане:

Този начин е много подходящ, когато сте в нашия магазин и сте харесали даден продукт, но в момента няма как да го вземете. Ето тук идва възможността да платите веднага продукта и да го вземете по-късно или ние да Ви го изпратим, посредством доставчик.

 

 

 

Други начин за предварително заплащане е сумата да се изпрати по банкова сметка. Този метод е най-използваният от клиенти, които желаят да пратят подарък на някого и те да поемат разходите по поръчката.

За да можете да платите по този начин, трябва да добавите съобщение към Вашата поръчка, което да ни уведоми за Вашето желание, след което наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на детайли относно поръчката. След получаване на плащането, ще изпратим желаната от Вас стока на адреса, който сте посочили за получаване. 

 

5640b8af08cfb.png

Стремим се да сме максимално полезни на нашите клиенти и затова предлагаме още една опция за плащане - посредством лизинг. За да научите повече, посетете категорията Лизинг. Там ще получите необходимата информация.