Меню
Количка

Машинки за подстригване

Машинка за подстригване GA.MA GM560 Машинка за подстригване GA.MA GM560
Изчерпан
Машинка за подстригване, Moser 1400 EDITION Машинка за подстригване, Moser 1400 EDITION
Изчерпан
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)

Всички модели машинки за подстригване се отличават с функционален и ергономичен дизайн, осигуряваш невероятна практичност и комфортен захват при работа. Повечето артикули са снабдени с удобна стойка за зареждане с опция за дейност безжично, благодарение на което имате огромна свобода на придвижване, няма да изпитвате притеснения по-време на работа дали няма да закачите някъде кабела и да направите погрешно движение.

Богат асортимент от машинки за подстригване и тримери на марките GA.MA и Moser.

Машинките за подстригване на италианската фирма за фризьорско оборудване GА.MA са с доказано качество. Италия е страната на модата и естетиката, изключително важно е материалите, с които работят професионалистите там да са изпитани до съвършенство. Голяма част от фризьорите в Италия използват продукти на марката (сешоари, преси, маши). Доказателство за класа, в който се намират и мястото, което заемат на пазара, са множеството отличия, спечелени от бранда. Едно от най-престижните признания взимат през 2012 година. Тогава марката печели наградата в Русия за „машинка за подстригване на годината“, призът е получен на електронното изложението в Москва. Компанията придобива още доста сертификати и медали. Ето защо ние представяме това бижу на Вас, нашите клиенти, с него Вие ще сте на световна висота. Машинките за подстригване са уместни и за домашна употреба, те са леки, лесни за ползване. Косата се оформя бързо в разнообразни прически. Може да постигнете феноменални резултати дори в дома си. За професионално приложение Ви препоръчваме машинки за подстригване GA.MA GC900 CERAMIC & GA.MA PRO8 , те са изненадващо мощни, издръжливи, безопасни, оборудвани са с много функции. Тези машинки ще улеснят работата ви, ще осигурят нужната бързина и прецизност.

Другите ни машинки са Moser. Това е следващия изявен лидер в производството на фризьорски принадлежности. Машинките за подстригване на Moser са произведени в Германия, отговарят най-пълно на германските стандарти за качество. Машинките за подстригване са с изключително остри ножове, спомагайки за перфектното изпълнение на ежедневните нужди на стилистите. С високи технологични стандарти, направени и пробвани измежду екип стилисти от целия свят, машинките гарантират това високо качество.

Машинките за подстригване съчетават най-новите технологии с перфектни характеристики и красив дизайн. В допълнение предлагат надеждност и вдъхновение за всеки един стилист.

Ножовете на машинките за подстригване са изработени от неръждаема стомана със специфично покритие – титаниево (обезпечава по-добрата им защита) или керамично (помага за по-прецизното плъзгане на ножчетата). 

Машинките за подстригване са с регулируема позиция на режещата глава и различни настройки. По този начин разполагате с няколко на брой дължини на рязане. Запознайте се с моделите, техните функции, изберете най-подходяща за работата ви машинка за подстригване.

Машинките за подстригване са насочени предимно към мъжката аудитория и старанието да имат добър външен вид. Съвременния мъж е поддържан, той ходи често на фризьор, старае се да изглежда добре, той иска да има перфектно оформена коси и брада. Днес няма бръснарници, както преди, мъжете се доверяват все повече на своя фризьор в поддръжката на своята брада или правят това в домашни условия. При мъжете машинките за подстригване се употребяват най-вече за равномерно оформяне, обиране на мъхчетата на врата,оформяне и стилизиране на брадата (това е точния инструмент за целта) и други. Машинките способстват за направата на женска фризура. Методите и техниките които се използват са безброй много, някой от тях са за еднакво подравняване на косата, повдигане края на косата (когато косата е дълга, и предпазва от оплитане), постепенно степенуване и други.

Предоставяме указания как да поддържате машинката си за подстригване. Ако спазвате тези съвети и двамата с клиента ще сте доволни, ще удължите трикратно срока на експлоатация на машинката.

 

Защо е необходимо почистване на машинката за подстригване:

Навременното почистване и грижи, гарантират, че вашият фризьорски уред ще се радва на дълъг живот, по-специално обърнете внимание на острието. Редовното смазване ще намали триенето, нагряването, износване на резците, а също предпазва от влиянието на околната среда. Пренебрегването на поддръжката увеличава натоварването на машината, което води до изтъркване на диска, зъбните колела, намаляване на живота на батерията и производителността на рязане.

 

Как да почистите и смажете машинките за подстригване:

  • Задължително е наборът от ножове да се чисти с четка непосредствено след подстрижка, когато е възможно и да се смазват.
  • Веднъж месечно е препоръчително да развиете острието с помощта на отвертка. Почистете горното и долното острие с четка и смажете режещите повърхности. Завийте отново.
  • Машината трябва да бъде включена за приблизително 10 секунди, за да се разнесе маслото навсякъде по остриетата.