Меню
Количка

Доставка

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Ние от Красота и Стил се стараем клиентите ни да могат да пазаруват при нас лесно и без никакви затруднения. Ето защо сме направили доставката лесна и бърза. Знаем, че поръчката на важни артикули е голяма стъпка и затова се стараем продуктите да пристигат навреме и да сте спокойни за Вашата поръчка.

За град София, в улеснение на клиентите ни, предлагаме БЕЗПЛАТЕН транспорт при покупка на едрогабаритни стоки. В тази графа влизат: измивни колони, стационарни козметични легла, многофункционални уреди, както и комплекти за цялостно оборудване на фризьорски или козметичен салон.

За другите градове се доверяваме на лицензирана куриерска фирма и цената на доставката е според обема на продуктите.


Срок на доставка:

За град София пратките пристигат на следващия работен ден след изпращането.

За останалите населени места:

•     Пратката пристига за един или два работни дни, когато става въпрос за големи населени места.

•     За по-малките населени места, където куриерите работят по график, пратката пристига според графика на куриера. Той обикновено извършва доставки в определени дни от седмицата.

Пратки заявени до 15:00 часа се предават на куриера на същия ден.

 

ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи въвеждането на нови условия за доставка.

*Поръчки до 10 лева се изпращат след предварително заплащане на тяхната сума. Заплащането може да бъде извършено по банков път.

*Цените за доставка на продукти над 10 лв. се определят според тарифата на куриерската фирма и зависят от обема и големината на продуктите* 


w512h5121390848163delivery512.png

 

kasser.pngПо силата на член 55 (ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14-дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя. В ТОЗИ СЛУЧАЙ ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ТРАНСПОРТА И ДОСТАВКАТА НА СТОКАТА, КАКТО И НЕЙНОТО ВРЪЩАНЕ СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

jhgghc48163delivery512.png

 

При връщане на продукта, молим той да бъде в състоянието, в което сте го получили. При връщане на закупена стока, чиято оригинална опаковка е нарушена или липсва, Красота и Стил ММ ЕООД възстановява на клиента 90% от цената ѝ.

За да бъде възстановена Вашата сума е необходимо да предоставите банкова сметка.Представяме Ви фиксираните цени за доставка, за да Ви бъде по-удобно:

По-големите продукти, които предлагаме, се смятат за по-обемна пратка. В цената на доставка влизат и наложен платеж за сумата, както и застраховка на продукта.

*Пример:

Комплект от няколко ролона кола маска, лента и нагревател влизат в графа малки пратки.

Доставката за преносимо масажно легло излиза около 20 лева.

Доставката за измивна колона е около 75-100 лева.


Ако възникнат някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, за да отговорим правилно и да не останете заблудени.

Поръчката може да бъде направена по телефона, чрез заявка от формата на сайта или по e-mail.

Заплащането се извършва на място при получаване на продукта, директно на куриера, който Ви доставя стоката.

kamion.jpg
Доставката е за сметка на получателя!

Молим Ви да проверявате състоянието на стоката при получаване - дали е здрава и неразопакована. В цената за доставката е включена и застраховка на поръчаната от Вас стока в случай на повреда или загуба от страна на куриерската фирма. За целта е нужно да заявите за механична повреда при транспорта, при самото получаване на продукта, за да може да се възползвате от застраховката!