Доставка

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА

Ние от Красота и Стил се стараем клиентите ни да могат да пазаравуат при нас лесно и без никакви затруднения. Ето защо сме направили доставката лесна и бърза. Знаем, че поръчката на важни артикули е голяма стъпка и затова се стараем продуктите да пристигат навреме и да сте спокойни за Вашата поръчка.

За град София, в улеснение на клиентите ни, предлагаме БЕЗПЛАТЕН транспорт при покупка на едрогабаритни стоки. В тази графа влизат: измивни колони, стационарни козметични легла, многофункционални уреди, както и комплекти за цялостно оборудване на фризьорски или козметичен салон.

За другите градове, се доверяваме на лицензирани куриерски фирми и цената на доставката е според обема на продуктите, като ползваме до 30% отстъпка. Това ни позволява да предлагаме най-евтината доставка в цялата страна.

Срок на доставка:

За град София пратките пристигат на следващия работен ден след изпращането.

За останалите населени места:

•     Пратката пристига за един или два работни дни, когато става въпрос за големи населени места.

•     За по-малките населени места, където куриерите работят по график, пратката пристига според графика на куриера. Той обикновено извършва доставки в определени дни от седмицата.

Пратки заявени до 17:00 часа се предават на куриера на същия ден.

w512h5121390848163delivery512.png

Цена на доставката:

 Цената на доставката е според тарифата на фирма „ ЛЕО ЕКСПРЕС“, която използваме за целта.

„ ЛЕО ЕКСПРЕС“ е  създадено през 2003 година. Към настоящият момент дружеството предоставя услугите си в над 100 населени места, като за целта е създаден мониторинг центрове и офиси в четиридесет и два града с тенденция за разрастване на дейността. Чрез тях ние сме сигурни, че продуктите ще пристигнат такива каквито сме ги изпратили и точно навреме.

Сумата за доставката следва да се добави към наложения платеж.

kasser.pngПример: Ако сте поръчали продукт на стойност 50 лева, добавяте към тях и 5.99 лева за доставка и се получава сумата която трябва да заплатите на куриера когато ви донесе пратката - 55.99 лева.

Ако желаете може да доставим желания от вас продукт и чрез Еконт, но тогава няма да може да се възползвате от нашите преференциални цени за доставка.

 

 

jhgghc48163delivery512.png

По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 15 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя. В ТОЗИ СЛУЧАЙ ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ТРНСПОРТА И ДОСТАВКАТА НА СТОКАТА КАКТО И НЕЙНОТО ВРЪЩАНЕ СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

 

При връщане на продукта, молим той да бъде в състоянието, в което сте го получили. При връщане на закупена стока, чиято оригинална опаковка е нарушена или липса, Красота и Стил ООД възстановява на клиента 90% от цената ѝ.

За да бъде възстановена Вашата сума е необходимо да предоставите банкова сметка.

Представяме ви фиксираните цени за доставка, за да ви бъде по удобно:


По-големите продукти които предлагаме се смятат по обемна пратка. В цената на доставка влизат и наложен платеж за сумата, както и застраховка за продукта.

 

Пример:

Няколко кола маски с лента и нагревател влизат в графа малки.

Доставката за преносимо масажно легло излиза около 15-20 лева.

Доставката за измивна колона е около 50-70 лева.

Ако възникнат някакви въпроси не се колебайте, да се свържете с нас, за да отговорим правилно и да не останете заблудени.

Поръчката може да бъде направена по телефона, чрез заявка от формата на сайта или по e-mail. Заплащането се извършва на място при получаване на продукта, директно на куриера, който ви доставя стоката.

kamion.jpg

Доставката е за сметка на получателя.

Молим Ви, при получаване на стоката проверявайте дали е здрава и неразопакована. В цената за доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока в случай на повреда или загуба от страна на куриерската фирма. За целта е нужно да заявите за механична повреда при транспортира, при самото получаване на продукта, за да може да се възползвате от застраховката!