Меню
Количка

Кола маска Ролони

Ролон Кола Маска - Aquaria 100 ml Ролон Кола Маска - Aquaria 100 ml
Най-купуван
..
2.29лв
Без данък:2.29лв
Ролон Кола Маска - Азулен 100 ml Ролон Кола Маска - Азулен 100 ml
Най-купуван
Ролон Кола Маска - Алое Вера 100 ml Ролон Кола Маска - Алое Вера 100 ml
Най-купуван
Ролон Кола Маска - Мед 100 ml Ролон Кола Маска - Мед 100 ml
Най-купуван
..
2.29лв
Без данък:2.29лв
Ролон Кола Маска - Перла 100 ml Ролон Кола Маска - Перла 100 ml
Най-купуван
..
2.29лв
Без данък:2.29лв
Ролон Кола Маска - Титаниева 100 ml Ролон Кола Маска - Титаниева 100 ml
Най-купуван
Ролон Кола Маска - Хлорофил 100 ml Ролон Кола Маска - Хлорофил 100 ml
Най-купуван
Ролон кола маска 100 ml Ролон кола маска 100 ml
Най-купуван
..
2.29лв
Без данък:2.29лв
..
8.40лв
Без данък:8.40лв
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)

Красота и Стил предлага богат избор на кола маска ролони 100 мл.
Предлагаме над 30 разновидности кола маска ролон с изкусителни аромати, предлагащи грижа за всеки тип кожа - дори за най-чувствителната. Сред тях ще намерите мъжка кола маска, натурална кола маска, кола маска за тънък или упорит косъм, кола маска за нормална или чувствителна кожа. Всички видове кола маска ролони са с антиалергични свойства и са обогатени с различни натурални съставки, които осигуряват нежна и богата грижа за кожата при епилиране.
Предлаганата от нас кола маска е от водещи производители - Испанска и Италианска кола маска.

Кола маската е един от най-ефикасните начини да се отървете от нежеланото окосмяване. За разлика от редица други методи за епилация, кола маската предлага много по-дълготраен и сигурен резултат, като в същото време осигурява нежна грижа за кожата.

Едно от най-големите предимства на обезкосмяването с кола маска е видимото изтъняване на косъма, след всяко следващо третиране. Кола маската не просто премахва видимата външна част на косъма – както при депилиране или бръснене например – тя  издърпва косъма от корена, като по този начин налага повторното израстване на чисто нов такъв. Това отнема време (в което ще се радвате на перфектно чиста кожа) и освен това, новият косъм е много по-фин и гладък. Постепенно новият растеж се забавя все повече, а интервалът между процедурите става по-голям.

Освен всичко това, кола маската оставя кожата перфектно гладка, без наболи косъмчета и несъвършенства. А с издърпването на лентата се премахват мъртвите клетки от повърхността на кожата, благодарение на което тя придобива здрав и красив вид.

Един от популярните и предпочитани консумативи е кола маска ролон 100 мл. Ролонът е изключително удобен за обезкосмяване в домашни условия. В горната част на ролона с помощта на ролер, нанасянето на кола маска става  удобно и бързо. Въртящата глава разстила тънък и равномерен слой върху кожата, след което само поставяте лента и отстранявате положения слой кола маска, заедно с косъмчетата.