Меню
Количка

Балсами за коса

..
5.50лв
Без данък:5.50лв
..
7.60лв
Без данък:7.60лв
Балсам за коса - 500мл
Изчерпан
..
2.90лв
Без данък:2.90лв
Балсам за коса, 3.5л
Изчерпан
..
14.90лв
Без данък:14.90лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Балсамът за коса дава допълнителна грижа, предпазва я от накъсване, улеснява разресването и защитава косъма.  Същевременно с това балсамът подхранва и хидратира и помага косъма да възвърне своята структура и състав. Балсамът за коса осигурява термална защита, неутрализира наелектризирането на косата през зимата и я предпазва от слънчевите лъчи през лятото. Освен това балсамът допринася за по-лесното оформяне и фиксиране на прическата.

Видове балсами за коса:

  • Балсам за коса стил маска
  • Балсам за коса с изплакване
  • Балсам за коса без изплакване

Видовете балсами се определят и от типа коса: балсам за суха, балсам за мазна, балсам за смесена, балсам за нормална, балсам за боядисвана или балсам за изтощена коса. При избора на правилния балсам е от съществено значение да се определи вида на косата. Неправилния балсам за коса може повече да навреди, отколкото да помогне. 

Как се нанася балсамът за коса

За да успеят полезните съставки да вникнат по-добре в косъма е необходимо правилно прилагане на балсама. Препоръчително е преди нанасяне на балсам косата да е чиста и мокра. Не се препоръчва втриване на балсама в корените. Най-добре е преди това излишната вода от косата да се изцеди, за да може балсамът да се закрепи по-добре върху косъма.  

Количеството балсам, което използваме е хубаво да се прецени спрямо дължината на косата. Обикновено краищата на косата са най-много изложени на вредни влияния и съответно са най-изтощени. Заради това е за препоръчване да се нанася балсам върху долния край на косата. Важна част от процедурата по нанасяне на балсам за коса е времетраенето на процедурата. Продължителното оставяне на балсам може да омазни косата.

Кой е правилният балсам за коса?

За да има по-голям ефект от балсамът за коса, от съществено значение е правилният избор на балсам. Изборът на балсами, който предлага пазарът, е изключително богат. Това от своя страна затруднява подбора на точния балсам за коса.

  • Балсамът за коса не трябва да е със силен аромат на парфюм. 
  • Текстурата на балсама за коса е препоръчително да е хомогенна и кремообразна.
  • Хубаво е съставът на балсама за коса да е от натурални масла.
  • Препоръчително е балсамът и шампоанът за коса да са една марка. Това предотвратява несъвместимост между различните съставки.

 

Красота и стил предлага гама от балсами за коса, предоставени от един от утвърдените производители на козметика за коса.  Балсамите за коса с марка LONDESA съдържат натурални съставки и растителни масла. Балсамите предпазват косата, изглаждат структурата й и осигуряват максимална грижа за косата.  

Балсамите за коса  са подходящи както за професионална, така и за домашна употреба. Красота и стил предоставя набор от разфасовки и видове балсами за коса, които ще подпомогнат на косата да възвърне своя блясък и натурален вид. 

Тук може да намерите:

Балсам за коса Londessa от 3,5 ml. или 500 ml., който ще осигури обем и блясък, както и всички необходими съставки, които ще направят косата здрава и красива.