Меню
Количка

Нагреватели за кола маска

Нагревател за кола маска ролон, F2 Нагревател за кола маска ролон, F2
-23%
..
23.00лв 30.00лв
Без данък:23.00лв
Показани 1 от 20 | 48 (3 Страници)

Професионалните нагревателите за кола маска, които ще откриете при нас се отличават с високо качество, функционалност и удобство при работа. Нагревателите са изработени от термо защитна пластмаса, гарантираща безопасност и сигурност при използване. Различните модели нагреватели са снабдени със светлинен индикатор и защитен капак, който предпазва от замърсяване и възпрепятства изтичането на кола маска извън нагревателят. Всички предлагани от нас модели нагреватели, гарантират безопасен, ефективен и лесен метод на работа. Разполагаме с богат асортимент от качествени професионални нагреватели за кола маска на конкурентни цени. 


Премахването на нежеланото окосмяване в дългосрочен план, вече е лесно и достъпно с помощта на кола маската. С течение на времето, този метод за обезкосмяване се е доказал като най-ефективен и качествен вариант за епилация. Обезкосмяването с кола маска подпомага процесът по изтъняване структурата на косъма, което позволява по-лесното му отскубване от самият корен, предотвратява накъсването и врастването, забавя поникването на нов косъм и налага все по-редки процедури за обезкосмяване. Кола маската е идеалното средство за премахване на космите по цялото тяло, както в професионални, така и в домашни условия. Какво всъщност прави кола маската толкова ефективна, при премахване на нежеланото окосмяване? Във формулата на кола маската се съдържат натурални състави като мед, смола и восък, които освен, че безкомпромисно отскубват косъма, оказват и щадящо и благоприятно действие върху кожата. За да протича правилно този процес, е необходимо да се разполага с подходящите, за тази цел средства. Освен основният продукт – кола маска, е нужен и качествен нагревател, с който тя да бъде разтопена, за да може да се използва. За да може кола маската да се справи с всеки косъм, трябва да бъде правилно загрята, а това може да се случи с помощта на професионален нагревател на кола маска.


Как, чрез нагревател, се втечнява кола маската?

Кола маската се поставя в специален нагревател, който контролирано я нагрява до определена температура.Топлината, която се отделя от кола маската, загрява кожата и подпомага по-лесното отскубване на косъма от корена. След като кола маската достигне течна форма и подходящата температура, се нанася върху кожата и се издърпва в посока, обратна на растежа на косъма. Нагревателят за кола маска е от изключителна важност. След като кола маската е готова за ползване, се нанася определено количество от нея върху желаният участък, като през това време, останалата част от кола маската престоява и ако не се поддържа топла, тя отново се втвърдява. Освен за нагряване, нагревателят за кола маска се използва и за да поддържа подходяща температура, благодарение на която кола маската остава течна и топла в продължение на часове.


Какъв нагревател за кола маска да използвате, зависи изцяло от видът на самата кола маската. 


Видове нагреватели за кола маска:


1.Нагреватели за кола маска под формата на ролон.

  Този тип нагревател е един от най-използваните. Нагревателите са функционални и лесни за употреба, поради компактният си размер и лесният захват, който предлагат.Тези модели нагреватели са предпочитан вариант за обезкосмяване с кола маска в домашни условия.

  Нагревателите за кола маска с патрон биват:

  • Единични нагреватели – в тях се поставя един стик с кола маска. Тези нагреватели се предлагат във вариант със стойка и без стойка, като разликата между двата вида нагреватели е, че при нагревателят без поставка, захранващият кабел се свързва директно с нагревателят, а при моделът със стойка, кабелът се поставя в стойката на нагревателят и посредством бутон за включване и изключвате се активира процесът по загряване на кола маската. При изборът на нагревател със стойка, процесът по обезкосмяване е малко по-улеснен, предвид това, че не е необходимо нагревателят постоянно да се оставя в легнало положение, заради което има опасност част от кола маската да изтече, а се поставя в предвидената за тази цел стойка, която позволява на нагревателят, да стои в изправено положение, без да се разтича кола маска и в удобна за работа позиция. Почти всички модели нагреватели са снабдени с прозорче, през което може да се проследява консистенцията и количеството на кола маската.
  • Двойни нагреватели - тези нагреватели са снабдени със сойка с 2 гнезда, в която се поставят 2 нагревателя за кола маска ролон от 100 мл. В нагревателите се поставят 2 патрона и с помощта на двете гнезда се затоплят едновременно. Този модел нагревател, е подходящ и за домашно и за професионално ползване. Нагревателят ви спестява ценно време, загрявайки 2 броя кола маска ролон на веднъж.
  • Тройни нагреватели - тези нагреватели разполагат със стойка, с гумирана основа, предпазваща от плъзване, снабдена с три гнезда, в които едновременно може да бъдат поставени 3 ролона. Тези нагреватели са изключително практични и всички притежават отвори, през които може да се наблюдава консистенцията на кола маската. Освен ефективност и удобство при работа, с тези нагреватели се  спестяват време и усилия. Удачен вариант, при избор на нагревател за кола маска за използване в професионална среда. 

  Всички модели нагреватели за кола маска ролон от 100 мл. разполагат с практичен дизайн, който позволява удобен захват и лесна употреба. Нагревателите са  оборудвани със защитен капак и светлинен индикатор. Универсалният дизайн на този тип нагреватели, ги прави съвместими с почти всички видове ролони от 100 мл. Нагревателите са изработени от качествени материали, които осигуряват безопасност при работа.


  2. Нагревател за кола маска в кутия:

  • Нагревател за кола маска в кутия от 400 мл. 
  • Нагревател за кола маска в кутия от 800 мл. 
  • Нагревател за кола маска в кутия от 1000 мл.

  Този вид нагреватели намират широко приложение в козметични салони и студиа, тъй като са предназначени да загряват по-голямо количество кола маска в кутия, с която може да се епилират всички участъци с нежелано окосмяване по тялото. Тези нагреватели са изработени от топлоустойчиви материали, предотвратяващи стопяване. Нагревателите притежават термо регулираща функция, контролираща се от завъртащ се бутон за настройване на желаната температура, защитен капак и светлинен индикатор, който сигнализира, че кола маската е готова за ползване. 


  3. Комбиниран нагревател. Нагревател за 1 брой кола маска в кутия и 2 броя кола маска ролон.

  Тези нагреватели, представляват комбиниран модел, в който едновременно може да се нагрява кола маска в кутия и кола маска в пълнител, като нагревателят е снабден с 2 отделни бутона, с които може да се определя, дали да се нагряват само ролоните, само кола маската в кутия, или и двата вида едновременно. Изключително практичен нагревател, подходящ за професионална употреба. С този нагревател за кола маска ще спестите средства, място и време. Тези нагреватели биват:

  • Нагревател за кола маска в кутия от 400 мл. и 2 броя кола маска ророн от 100 мл.
  • Нагревател за кола маска в кутия от 800 мл. и 2 броя кола маска ролон от 100 мл.
  • Нагревател за кола маска в кутия от 1000 мл. и 2 броя кола маска ролон от 100 мл.


  4. Нагревател за парафин и за кола маска под формата на дискове или перли, наричана още – студена кола маска.

  В този тип нагревател, може да се нагрява кола маска на перли, дискове или парафин. Модел нагревател, който е лесен и удобен за ползване и е особено подходящ за професионална употреба. Тези нагреватели са снабдени с предпазен прозрачен капак, през който може да се наблюдава кола маската. 

  Всички модели професионални нагреватели за кола маска, които предлагаме ние от Красота и Стил, се отличават с функционалност, практичност и качество. 

  • Нагревателите затоплят кола маската бързо и ефективно.
  • Нагревателите са изработени от специални материали с топлоизолиращи свойства, осигуряващи безопасни условия по време на работа с тях.
  • Нагревателите са лесни и практични за работа.
  • Нагревателите затоплят кола маската до перфектната температура, която я поддържа топла и в течно състояние.

  Всички модели нагреватели са снабдени със светлинен индикатор, който сигнализира, когато кола маската е готова за използване.

   За да протича правилно процесът по обезкосмяване, е желателно да се спазват инструкциите за правилна употреба на нагревателите. 

  Ако сте решили, че ще използвате кола маска ролон, съответно ще ви е необходим нагревател за такъв тип кола маска. Патронът се слага в нагревателят, включва се и когато кола маската се втечни, се нанася върху кожата директно, с помощта на самият нагревател, без да е необходимо да се изважда. След като кола маската се нанесе, се поставя лента за кола маска, притиска се леко за да прилепне плътно към кожата, след което се издърпва с плавни, бързи движения в посока, обратна на растежа на косъма. Положителният ефект е гарантиран – гладка и мека кожа без косми. След като сте обезкосмили желаните участъци, препоръчваме да ги подхраните с олио, крем или гел за след кола маска. Тези продукти оказват възстановяващо, успокояващо и тонизиращо действие върху кожата. Тя придобива копринена мекота и гладък и сияен вид за седмици. Ако сте с по-чувствителна кожа и след епилиране усещате парене и болка, бихте могли да успокоите кожата, с помощта на изстудяващ спрей, който мигновено ще облекчи симптомите.

  Ако сте избрали да използвате кола маска в кутия, или такава на гранули, процедурата за изпълнението е същата, отново се поставя в специален за този вид кола маска нагревател и след достигане на точната консистенция, се нанася върху кожата. 

  След като приключите с епилирането, вероятно ще има остатъци от кола маска по кожата, които лесно и безболезнено бихте могли да отстраните с помощта на олио, мляко, препарат или с кърпички за почистване на кола маска. Остатъците от кола маска по нагревателят, също лесно могат да бъдат отстранени, с препарат за почистване на кола маска. 

  Всичко необходимо за ефективно, качествено и безболезнено обезкосмяване, може да откриете само при нас. Професионална кола маска, нагреватели и козметика за след епилация на водещи италиански и испански производители, на достъпни цени. 

  Ако желаете да бъдем ваш доставчик, може да се свържете с нас. Разполагаме с богата гама от кола маска, нагреватели за кола маска, консумативи за кола маска и козметика за кола маска. За търговци на едро, предлагаме отстъпки от цената, а за употреба в домашни условия, предлагаме промоционални комплекти, съдържащи кола маска, нагревател за кола маска, ленти за кола маска, шпатула за нанасяне на кола маска, козметика за след кола маска, препарат за почистване на остатъци от кола маска в различни варианти. Всичко необходимо за качествена епилация с кола маска на едно място.