Какво да й купим за Коледа?С наближаването на коледните празници, възниква и масовата празнична треска, която обзема всички ни. Освен нетърпението за моментът с подаръците, ни завладява и леката паника как точно да зарадваме близките. Тук идваме на помощ с няколко предложения, с които да изненадате своите майки, сестри, приятелки и близки жени. 

Всички предложения са продукти на професионално ниво, удобни за употреба и вкъщи.


 1. Led маска за светлинна терапия със седем цвята модел MX-N23
  Led маската е козметичен уред, работещ с една от най-новите технологии в грижата за кожата, приспособена за употреба в домашни условия. Моделът се бори с различни кожни проблеми и се грижи за подобряването на цялостното състояние на кожата. Led маската е практично решение, ако се затруднявате с избора на подарък, тъй като е подходяща за всички типове кожа.
 2. Фотонен масажор студена и топла терапия KD-3090
  Удобен уред, който се грижи за извеждането на токсините от кожата и почистването в дълбочина, както и значително повишава степента на  абсорбиране на бялата козметика.
 3. Фриматор - ултразвукова шпатула 8020
  Справя се впечатляващо с почистването на порите и черните точки. Спомага проникването на продукти за грижа за кожата в дълбочина. Ултазвуковата шпатула е козметичен уред с широк спектър от потребители, тъй като се грижи, както за младата кожа (акне и запушени пори от прекомерно омазняване), така и за зряла кожа (заличава фините линии и пигментациите).
 4. Ултразвукова златна лъжичка 070G
  Ултразвуковата лъжичка е козметичен апарат, с помощта на който ще постигнете професионален лифтинг ефект, дори и в домашни условия. Инфилтрира продукти за грижа за кожата в дълбочина, озарява, изглажда бръчките, почиства и стяга. Подобрява цялостното състояние на кожата и подмладява. Един луксозен начин да се погрижите за кожата си.
 5. Ваничка за педикюр с дистанционно Модел 688А
    Сгъваема хидромасажна ваничка с удобен контрол на температурата на водата, инфрачервената светлина и масажиращите мехурчета. Редуцира умората в стъпалата и омекотява кожата. Ваничката е незаменима в студените зимни месеци и е подходяща за хора, които често пътуват (тъй като е преносима и компактна) или работят на крак.
 6. Портативен RF Термаж Радиочестотен лифтинг със стойка 01
    Портативен козметичен уред, който се справя с бръчките, пигментните петна, белезите, акнето и тъмните кръгове. Ефективен е при стягането на кожата – възстановява еластичността, стяга клепачите и подобрява контура. Подходящ е както за млада, така и за зряла кожа.