Какво е важно да знаем при избора на измивна колона


Качествената керамична измивна колона е неразделна част от съвременното оборудване на един фризьорски салон. Основното предназначение на измивната колона е да се ползва за работа - измиване на коса и затова е необходимо измивната колона да отговаря на следните критерии:

  • Да е лесна за поддържане.
  • Не трябва да има много ръбове и материя, която да попива.
  • Дървените елементи не са за предпочитане, заради постоянната възможност за мокрене.
  • Тапицерията трябва също така да е лъскава и непромокаема, идеален вариант е качествената изкуствена кожа. Петната от различните химикали, използвани във фризьорството са много трудни за  почистване, затова е важно и цветовете на детайлите на фризьорската мивка да са с преобладаващо тъмен цвят.
  • Важен елемент на фризьорската колона е и самата керамична част. Керамиката трябва да е дълбока и удобна за работа. Харесва се черният цвят, заради по-лесната му поддръжка и неподатливост на захабяване и зацапване.
  • Измивната колона е и част от цялостния интериор на вашият фризьорски салон, затова и трябва да е подходяща като вид и цветове с подбраното от вас обзавеждане. Хубаво е столовете за подстригване и колоната да са сходни. Важно е и да се помисли къде и как да се постави мивката, за да стане по-лесно свързването към канала и водоснабдяването. Това е предмет който няма да бъде сменян ежегодно, а ще се ползва дълго време, затова е важно изборът ви да е правилен. На пазара има много и различни предложения, като цветове и дизайни, което прави възможно да съчетаете и изберете най-подходящата за вас и вашите клиенти.

Можете да разгледате предложенията в сайта ни  и да прецените коя измивна колона ви допада най-много. Не се колебайте и да се допитате до нашите продавач-консултанти. Все пак и техният опит не е за подценяване, защото са работили с много клиенти и знаят какви са масовите предпочитания и забележки.