Оборудването и обзавеждането трябва да бъдат преценени много добре, преди да се закупят. Вижте няколко полезни съвета


Когато става въпрос за закупуване на оборудване за салон за красота, трябва да се помисли много добре какво ниво на комфорт искате да осигурите на вашите клиенти. По-високото, разбира се, ще вдигне качеството на обслужване. 

Нов обликТрябва така да организирате салона си, че да не липсва нищо на вашите клиенти. Доброто обслужване, ще ви осигури наплив от повече посетители, а няма нищо по-ефективно от рекламата от уста на уста. 

Салонът трябва да предлага всички стандартни процедури, които могат да бъдат извършени върху качествени козметични легла, с нови модели машини. Поддържайте широк спектър от марки, а с външния вид на помещението трябва ясно да заявите, че не правите компромиси нито с оборудването, нито с уредите, които използвате. 


Съвети при закупуване

Оборудването на салоните за красота обикновено е скъпо, затова не гледайте с ужас цените. Вариант е да отидете в магазини, които предлага стоката си директно от вносителите. Така ще сте сигурни за произхода, а цената ще е видимо по-различна. Ще получите гаранция, както и опция за ремонт, в случай на повреда на вашия уред. 


Предложете нещо различно За да привлечете вниманието, имате нужда от иновативен уред. Професионалният Фракционен Лазер C02 е една от най-модерните машини на пазара в момента. Високотехнологичен уред, с чиято помощ, можете да извършвате редица процедури за подобряване вида на кожата, включително и вагинално подмладяване.


Избиране на мебел

Дизайнът е един от най-важните детайли, когато става въпрос за отваряне на салон за красота. Трябва да съчетаете лукс с приятна атмосфера и пространство. Всичко това се постига със съчетание на меки и успокояващи цветове. Мебелите трябва да бъдат елегантни и стилни. Излезте от рамките на черната гама, покажете интересна визия. Освен визуално прекрасни мебели, те трябва да бъдат и изключително удобни. Търсете модели с ергономичен дизайн. 


Бюджет

Разпределете бюджета, който сте планували, за мебелите, от които имате нужда. Така ще имате по-ясна представа какво търсите и на каква цена. 

Оборудването, заедно с продуктите и професионалните грижи – вървят ръка за ръка, така че не правете компромиси.