Дермаролерите - иновация в грижата за по-млада и сияйна кожа


Как може да постигнем този резултат?

Отговорът е с мезотерапия. Тази процедура спомага възстановяването на еластичността на кожата, заличава стрии, премахва бръчки, изравнява тена, има положителен ефект върху тонуса на кожата и разрешава проблеми като акне. Прилагайки мезотерапия, кожната тъкан се регенериера. Максимален ефект се достига при използването на различни козметични препарати. Един от начините да заздравим кожата на лицето и тя да изглежда красива е чрез употребата на дерма ролер за мезотерапия. Ако не можете да търпите на болка или да си позволите редовни посещения в козметични салони, то дерма ролерът е точно за Вас, той е подходящ за домашна употреба.Какво е дерма ролер?

Дерма ролерът представлява специална приставка с глава във формата на валяче, покрита с множество микроиглички. Преминавайки с ролера през дадена зона, тези микроиглички навлизат в повърхностния слой на кожата, като стимулират създаването на колаген. Също така се образуват микроканалчета, които допринасят терапевтичните серуми и коктейли да навлязат по-дълбоко в кожата и се постига видим ефект още след първата процедура. На пръв поглед хиляди микрообождания изглеждат стряскащо, но в действителност те не са болезнени и не предизвикват сериозна травма на лицето.

Специалистите съветват за домашна употреба, да се използват игли с дължина до половин мм. За деликатната кожа на лицето – по-къси микроигли в диапазона (0,3мм;0,5мм); за кожата на тялото, за по-ефикасни резултати - микроигли в диапазона (0,5мм;1,5мм); за кожата на главата – микроигли в диапазона (0,5мм;1мм).

Доказано е, че дерма ролерът за мезотерапия се бори успешно с бръчки, стрии, косопад, акне и други кожни проблеми. Когато се използва съвместно с различни козметични препарати, коктейли и ампули, се постига дори още по-осезаем ефект.


Колко често се използва дерма ролер?

Специалистите препоръчват за домашна грижа, дерма ролер да се използва веднъж седмично. За постигане на желаните резултати, трябва да направите поне 5 процедури. Не е желателно прекомерното излагане на слънчева светлина или солариум до няколко дни след процедура. Дерма ролерът е предназначен за индивидуална употреба и трябва да се дезинфекцира след всяка процедура. След многократна употреба микроигличките се изтъняват. Не е нужно да си купувате нов дерма ролер, достатъчно е игличките да бъдат заменени.


В Красота и Стил ще видите различни видове дерма ролери на най-изгодните цени в страната.

Показваме няколко изображения, с които лесно ще добиете представа какъв е резултатът от тази процедура.