Интимността на красотата


За всяка жена доброто физическо състояние е важно, като това не изключва и здравето на интимните части. При много от дамите се срещат нарушения в анатомията на половите органи, като те най-често са в резултат на естествено раждане, травми или наследствена слабост и податливост към подобни състояния. При тези случай се нарушават функциите на влагалището, което води до няколко неприятни последствия – смущения при уриниране, намалена сексуална чувствителност, нарушаване на естетиката на интимните части. Освен заради изброените причини, тези състояния могат да настъпят и с напредването на възрастта и настъпването на менопаузата. 

Всички тези симптоми обикновено характеризират вагиналната атрофия. Често причина за настъпването ѝ е намаляването нивата на естроген.

За решаването на тези проблеми днес все по-популярни стават процедурите с Фракционен CO2 лазер. Известно е също и че много млади жени се подлагат на манипулациите, за да подобрят вида на интимните си части и за да увеличат сексуалната чувствителност.

Тези процедури не случайно са толкова известни и тяхната слава се разпростира изключително бързо. Те стават едни от най-търсените заради факта, че са безболезнени, не отнемат много време и периодът за възстановяване e изключително кратък, като след манипулацията пациентът може да се върне към нормалния си ритъм на живот още същия ден. Важно е да се знае, че процедурата с Фракционен CO2 лазер е нехирургична, не се извършват разрези и други инвазивни действия.


Чрез Фракционен CO2 лазер се прилагат няколко основни вагинални процедури за по-здрави и естетични интимни части. Комбинирани, те представляват цялостно вагинално подмладяване.

* Стягане на вагината

Както споменахме, един от честите проблеми при много жени е отпускането на вагиналните мускули. Не малко от дамите имат намалена сетивност при сексуален акт и дори болка, загуба на еластичност и тонус и др. Чрез процедурите с Фракционен СО2 лазер тези неприятни симптоми могат да се премахнат ефективно. Уредът разполага с накрайник, специално предназначен за стягане на вагината. Процедурата е нехирургична и един от най-щадящите начини за справяне с тези проблеми.

* Избелване на интимните части

През последните години все повече жени търсят варианти за изсветляване на интимните части, като най-често причините за това са естетически съображения. Пигментацията в областта на вагината е по-голяма в сравнение с кожата на другите части от тялото, като това е напълно нормално и по никакъв начин не влияе върху здравето и доброто физическо състояние. При някои жени пигментацията в деликатните зони e значително по-висока и много от тях избират да изсветлят тези части. Изключително подходящ метод за това е процедурата с Фракционен CO2 лазер, като уредът е оборудван със специален накрайник конкретно за тези терапии. Манипулацията дава сигурни резултати, бързо и лесно. Този вид изсветляване се счита като част от цялостното подмладяване и подобряване естетиката на интимните части.

* Лечение на уринарна инконтиненция

Това е състояние, което настъпва най-често при жени в средна възраст, след естествено раждане и при слабост на съединителната тъкан. Характеризира се с неволно уриниране. Жената усеща изтичане на урина дори и при минимално физическо напрежение като кихане или кашляне. Това състояние ефективно се лекува с Фракционния CO2 лазер, като и за тази процедура уредът разполага с отделен и специално предназначен за нея накрайник. Наблюдава се подобрение още след първата процедура. 


Чрез тези три основни процедури се постига цялостно ревитализиране и подмладяване на интимните части. Освен всички положителни физически резултати, жените, възползвали се от терапиите, се радват и на повишено либидо и подобрено самочувствие.


В Красота и Стил предлагаме изключително функционален Фракционен CO2 лазер. Моделът е мултифункционален, комбинирайки редица известни и търсени процедури, а цената е най-ниската в България.