Повечето от нас мечтаят да имат безупречно сияйна кожа. За съжаление, много малко са естествено облагодетелстваните. Всеки човек има периоди, в които кожата е по-предразположена към появата на акне или черни точки.

Пароозонаторът е един от най-предпочитаните уреди, когато говорим за цялостна грижа на кожата. Прави я по-мека и намалява стареенето, докато по естествен начин освежава кожата. 


Как работи пароозонаторът?

Пароознонаторът, известен още като сауна за лицето, е козметичен уред, който се използва за подобряване здравето на кожата в областта на лицето и шията. Най-често можете да се подложите на такава процедура в някой спа или медицински център.

Пароозонатoрът произвежда пара, която се използва, за да лекува и успокоява кожата. Добавя се вода в устройството, което я загрява до степен, в която започва да образува топла пара. Може да бъде направена и ароматерапия, като се добавят различни благоуханни масла, които повишават ефективността на терапията.

Уредите са подходящи за употреба на практика от всички. От дете с проблеми със синусите до възрастни хора, борещи се с бръчките. Те помагат за качественото почистване на лицето, което позволява на кожата да се освободи от мръсотия и мъртви клетки.

Днес е по-лесно от всякога да закупите професионален пароозонатор или такъв за домашна употреба.


Как да изберете подходящ пароозонатор?

Всички модели са снабдени с едни и същи основни функционалности, като основната, разбира се, е производство на пара. Ето обаче и критериите, по които да изберете правилния уред за вас: 

  • Цена – Цените на парооозонаторите варират, в зависимост от допълнителните екстри и марката. Започват от около 200 лв., като за тази цена можете да си закупите професионален уред.
  • Характеристики - Повечето пароознонатори са сходни, като някои от тях покачват цената си, заради допълнителни функции, като такива с таймери, различни програми, охлаждащи парни сесии. Ако имате изисквания към уреда, съответно се пригответе да платите повече. 
  • Ефективност – Загряването на уреда отнема няколко минути, но на пазара се предлагат модели, които започват работа буквално за секунди. Ако дейността ви е много динамична и имате голям наплив от клиенти, можете да спестите време.

Ето и някои от моделите, които можете да изберете от нашия сайт: 


Професионален Kозметичен Пароозонатор F800Оборудван с метална стойка на колелца за по-голяма мобилност. Моделът е снабден с бутони.


Професионален Пароозонатор - Модел 707Моделът е произведен от пластмасов корпус, с метална стойка за стена и метално рамо.


Козметичен уред 2в1 – Пароозонатор и Лампа Лупа F-900ЕМоделът е комбиниран с лампа лупа, с метален корпус.Пароозонаторът е чудесен начин да подобрите здравето на вашата кожа. Независимо дали страдате от акне или суха кожа, можете да се възползвате от него. С помощта на един от тези доказали се уреди ще подобрите състоянието на вашата кожа и ще я пазите здрава.