Продуктовата гама от козметично оборудване на Красота и Стил има нови попълнения.


Допълнихме с различни модели уреди, позовавайки се на последните тенденции в козметичното оборудване.

При нас вече можете да откриете два нови модела термоодеяло. Единият е с 2, а другият с 3 зони на нагряване. Одеялата генерират инфрачервена топлина, която спомага за разграждане на мазнините и оформяне на красиво тяло. Термоодеялото също стимулира кръвообращението и подсилва имунитета.

Термоодеяло с инфрачервено затопляне - 2 зони на нагряване 669B

Термоодеяло с инфрачервено затопляне – 3 зони на нагряване 669Е


Предлагаме и 2 нови уреда за извършване на една от най-ефективните козметични процедури за по-здрава и подхранена кожа – безиглената мезотерапия. Апаратите са високоефективни и манипулацията дава сигурни резултати. Чрез терапията равномерно се въвеждат козметични и лечебни разтвори в дълбочина, където техният ефект е по-силен.

Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015

Професионален козметичен уред - Безиглена Мезотерапия 221


В продуктовата си гама добавихме още нов модел иновативен уред за радиочестотен лифтинг, който може да видите ТУК . Апаратът е ефикасен за прилагане на една от най-честите процедури за подмладяване и заздравяване на кожата.

Вече предлагаме и комбинираният уред 2 в 1 - Ултразвук и Био Лифтинг 8201. Той съчетава две от най-търсените манипулации в съвременните козметични салони.


Сред новите попълнения в Красота и Стил е уред за ултразвукова кавитация + RF 48. Моделът използва иновативна технология в борбата с излишните мазнини и целулита. 


Не пропускайте да видите и двата ни нови модела апарати за електростимулация на мускулите. Те имат редица полезни действия – от намаляване на целулита до стимулиране на кръвообращението и подобряване на лимфната циркулация.

Електрически Стимулатор За Масаж На Мускулите модел 6804

Целутрон - Козметичен уред за електростимулация на мускулите 333