Красота и Стил включи в продуктовата си гама нови модели измивни колони.

Те се отличават със стилен дизайн и съвременна визия. Две от тях се предлагат за първи път – това са моделите: 3575  и 353ОВ.

Измивна колона 3530В Измивна колона 3575


При първата мигновено впечатление прави изисканият й вид. Тя е в стилно черно, луксозна и подходяща за всеки престижен салон.

Вторият модел изпъква с атрактивна визия. Дизайнът е модерен, цветен, с различен от стандартния стил. Чудесен избор за всеки салон, който иска да изглежда съвременен и различен.

Не пропускайте да разгледате и моделите, които отново са част от продуктовата ни гама. Ще видите познати и любими измивни колони. Визията на всички е стилна и елегантна. Те са луксозни, в различни цветове, така че да намерите тази, които най-добре би паснали на Вашия салон.

Всички модели, които предлагаме са висококачествени и стабилни. Друга основна характеристика е комфорта, който предлагат за клиентите. Седалките са удобни, а повечето са оборудвани и с подлакътници.

По-голяма част от моделите ни са с дълбока мивка. Тя е по-удобна за работа, позволявайки лесно да измиете дори и дългите и буйни коси.

Красота и Стил е най-големият дистрибутор на фризьорско оборудване в страната. При нас ще намерите най-ниските цени. Причината е, че внасяме продуктите директно от заводите на производителите. Не използваме прекупвачи и така можем да ви предложим най-изгодните цени.

Освен измивни колони, при нас можете да откриете пълна гама фризьорско оборудване и консумативи – столове, огледала, работни места, сешоари, преси, маши, машинки за подстригване, козметика и др.

Красота и Стил предлага още козметично оборудване, масажни кушетки и вулканични камъни, кола маска. Всички на най-ниските цени в България.