Пароозонатоите - незаменим козметичен уред при професионалното почистване на лице


Четири модела качествени пароозонатори са сред най-новите попълнения в продуктовата гама на Красота и Стил. Те се отличават с голяма функционалност и удобство при работа. Позиционират се във високия клас и грабват вниманието с изчистена и стилна визия.

Уредите са произведени в Испания и са с гарантирано европейско качество. 

Ето и кои са моделите:


Пароозонатор F300-A

Този модел прави впечатление със своята функционалност и екстри. Стабилната му метална стойка с пет крачета разполага с колелца, благодарение на които пароознаторът може лесно да се премести, където е необходимо.

Едно от основните предимства на този модел е функцията за регулиране на парата. С нея може да изберете степен, която ще е най-подходяща за нуждите на клиента и за процедурата. Освен силата на парата, може да настройвате и времето за работа, чрез удобния таймер.

Модел F300-A разполага с контейнерче за билки. Поставете в него ароматни и лековити билки или масла, за да засилите и подобрите ефектите от процедурата.

Както всички пароозонатори от висок клас, и този има функция за озон. Благодарение на нея кожата се дезинфекцира перфектно, спомагайки за по-доброто ѝ здраве.

Изключително приемущество на модел F300-A представляват многобройните му възможности за регулиране на позицията. Той разполага с подвижно рамо и накрайник за пара, който се върти на 360 градуса. Освен това горната част на накрайника има практична сгъвка, която отново може да настроите на различни позиции.

В допълнение към всички екстри, резервоарът за вода е с практична дръжка, благодарение на която той лесно се изважда и прибира.


Пароозонатор F800

Още един практичен модел с различни функции от Красота и Стил. Една от екстрите му е таймерът, с който да настроите продължителността на процедурата. Не по-малко важна е и дезинфекциращата функция на озона.

Пароозонатор F800 има здрава и стабилна основа, оборудвана с 5 колелца. Може да преместите уреда лесно, където е необходимо. Моделът разполага и с подвижен накрайник за пара. 


Пароозонатор B002

Качествен и практичен модел, с който се работи изключително лесно. B002 е стабилен и разполага със здрава основа с колелца. Накрайникът за пара се регулира, за да може лесно да се намести в най-подходящата за всеки клиент позиция.

Както всички пароозонатори от висок клас, и този има важната функция за озон. С нея кожата се дезинфекцира до съвършенство, спомагайки да бъде перфектно чиста. Бактериите изчезват и това оказва полезно влияние върху здравето и вида на кожата.


Пароозонатор А30

Поредното качествено и функционално допълнение към гамата от пароозонатори, които предлага Красота и Стил. Удобен и стилен модел, който е подходящ за всеки престижен салон. Към екстрите на модела са възможността за терапия с етерични масла, както и дезинфекциращото действие на озона.

Стойката отново е стабилна и е оборудвана с колелца за лесно преместване.

Позицията на рамото на накрайника за пара може да се върти на 180 градуса.

Пароозонаторът е един от задължителните уреди във всяко козметично студио. Неговото действие намира приложение при редица разкрасителни процедури и е неизменно, когато искате да извършите дълбоко почистване на лицето.

Горещата пара има силата да отваря порите и да омекотява кожата. В следствие лесно могат да се отстранят натрупаните в порите замърсявания, остатъците от грим и черните точки.

Освен на повърхността, парата има действие и в дълбочина. Нейната топлина спомага за подобряване на кръвообращението и регенерацията на клетките.

Важно условие, за да бъде всяка процедура максимално ефективна, е да използвате подходящите уреди. Тези четири модела пароозонатори са сред най-качествените допълнения към продуктовата гама на Красота и Стил. Избирайки ги, ще получите гарантиран ефект от процедурите и ще постигнете желаните резултати.