Нашите нови атрактивни предложения


Тази есен Красота и Стил представя нови атрактивни предложения за фризьорско и козметично оборудване, масажни кушетки и кола маска.

Както знаете, при нас можете да откриете всичко необходимо за оборудването на професионален фризьорски или козметичен салон. Сега Ви предлагаме едни от най-предпочитаните ни модели на изключително изгодни цени.

Ще откриете 10 промоционални модела преносими масажни кушетки, също и една стационарна. Цените започват от 259 лв. Кушетките са качествени, изработени по най-високи критерии, отговарящи на изискванията на Европейския съюз. Всички имат гаранция от производителя. Можете да изберете между кушетки с различни дизайни и цветови решения от промоционалните ни модели

Освен леглата, предлагаме преференциална цена и на комплект вулканични масажни камъни – 45 броя базалтови камъка за 149 лв., вместо 169.00.

Подготвили сме промоционални оферти за продукти в още една наша категория – фризьорско оборудване. Сега предлагаме изгодни цени за няколко модела луксозни измивни колони, спестявайки над 100 лв.  Оборудвайте салона си и възползвайки се от намалените модели фризьорски столове и колички.

Освен за фризьорски салони, не пропускайте да разгледате промоционалните ни предложения за оборудване на козметични студиа. Спестете над 250 лв. взимайки луксозно козметично легло. Намаления в цените има на различни козметични уреди, сред които йонофереза, четков пилинг, дарсонвал. Вижте и промоционалния уред за безиглена мезотерапия, както и комбинирания – пароозонатор и лампа лупа. В специалните ни предложения ще откриете още вибромасажор.

Не пропускайте офертите ни и за професионална кола маска. Намалили сме цените на различни видове кола маска в кутия от 800 мл, както и на ролони от по 100 мл. Можете да се възползвате и от намаленията на нагреватели.

Всички промоционални предложения можете да разгледате в секцията ни Промоции.