Новата био козметика на Biofficina Toscana


В Красота и Стил вече ще откриете богата гама от био козметика с органични растителни съставки. Продуктите са на марката Biofficina Toscana, известна с натуралните си продукти.

Козметиката е произведена в Тоскана, Италия. Основен акцент при тази линия е, че продуктите се произвеждат в региона, в който се добиват и съставките им. Много козметични компании използват натурални компоненти за създаването на своите формули, но това води до тяхното замърсяване. В козметиката, която ви предоставяме, този риск е избегнат.

При Biofficina Toscana повечето от съставките са ръчно преработени или са директно вложени. Използвани са биологични и биодинамични вещества.


Представяме био козметика, включваща продукти за цялостна грижа:

  • Козметика за коса – ефективни шампоани и балсами, предназначени за различните видове коса, както и лосиони за оформяне на красиви къдрици.
  • Почистващи продукти – ароматни душ гелове, нежни сапуни, различни измиващи гелове и др. Ще откриете редица предложения за поддържане на перфектна хигиена, в съчетание с ефективна и нежна грижа за кожата.
  • Подхранващи кремове за ръце и тяло – погрижете се за добре подхранената и хидратирана кожа на тялото и ръцете. Кремове с натурални съставки, сред които мед, органичен зехтин, олио от зърнастец и др.
  • Комплексна грижа за кожата на лицето – включва кремове, флуиди и серуми за различните типове кожа и нужди. Козметика за чувствителна и суха кожа, за зряла или проблемна и склонна към омазняване.
  • Грижа за нежната бебешка и детска кожа – продукти, създадени със специално внимание, омекотяващо олио, почистващ гел и защитна емулсия за най-малките.
  • Продукти за мъже – антиоксидантна емулсия за след бръснене и успокояващ гел за бръснене.
  • Ароматизатори и ароматни свещи - с натурални етерични масла.


Във всички продукти акцент са патентованите формули на марката:

Uviox – създадена от специални екстракти от винени сортове от Кианти.

Oleox – от маслинов екстракт от сорт, отглеждан само в Crete Senesi.


И двете формули, заедно с много други растителни съставки, присъстват в продуктите, като са особено застъпени в тези, предназначени за мъже. Използва се още масло от люта чушка, което оказва действие върху метаболитните процеси на кожата и тялото.

Био козметиката, която ви представяме, е подходяща и за мъже, и за жени (изключение правят само тези, предназначени за бръснене). А нежните формули, създадени за деликатната бебешка и детска кожа, могат да се използват и от възрастни с по-чувствителна и склонна към раздразнения кожа.

Погрижете се за по-доброто здраве и вида на кожата и косата с натурална био козметика. Натурални съставки, придобити от тосканските полети, умело съчетани в различни емулсии, кремове, почистващи гелове и др.