От фризьорско оборудване до козметични уреди. Кои са нашите най-търсени продукти.


  1. Всичко за фризора - Да при нас можете да намерите всичко необходимо за фризьора. Предлагаме не само обзавеждане за фризьорски салони, но и уредите и консумативите. Имаме богат избор от всичко, за да обзаведете вашия салон и след това да продължите да работите с нашите консумативи.       
  2. Oборудване за фризьорски салон - Оборудването, което предлагаме, включва всички медели и апаратура за фризьори. Измивни колони, фризьорски столове и колички, ножици за подстригване, кърпи и еднократно консумативи.
  3. Козметично оборудване - В нашият онлайн магазин ще откриете професионално козметично оборудване. Предлагаме ви козметични лега и столове за педикюр. Уреди и апарати за козметиката, дарсонвал, лампа лупа, четков пилинг, комбинирани козметични уреди.
  4. Козметична апаратура - Козметичната апаратура, която предлагаме, е в огромно разнообразие и наличност. Предлагаме всички необходими уреди на най-ниските цени, с гаранция от 12 месеца.
  5. Фризьорски столове - Имаме на склад над 15 модела фризьорски столове, на най-ниските цени. Можете да изберете вашия стол онлайн или на място в магазина ни.
  6. Пълнители за кола маска  - Разнообразието което има при нас, няма как да го откриете другаде, при това на цени без конкуренция. Имае над 30 вида различни пълнители за кола маска на реномирани производители, за всеки вид кожа и косъм.
  7. Дарсонвал - Този уред е много използван в козметиката, затова и при нас ще намерите различни модели за всеки вкус. Предлагаме уреда комбиниран с други в козметични комбайни, както и като самостоятелен апарат.
  8. Лампа лупа - лампа лупата е сред най-важните пособия за взеки козметик. Ще ви предложим различни модели със и без стойка, различни диоптри и подсветка. Поддържаме постоянна наличност и можете да закупите уреда онлайн или на място.
  9. Обзавеждане за фризьорски салон - както казахме и преди, разнообразието от обзавеждане за салони при нас е наистина голямо и със суигурност ще намерите това, което ви е необходимо.       
  10. Оборудване за фризьорско студио - Това, което ви е необходимо за едно студио, е един от нашите промо комплекти включващи пакетна цена за Измивна колона, стол и количка, каккто и много други продукти.