Да се преборим с целулита в 4 лесни стъпки


Попитайте всяка жена: има ли нещо по-лошо от мазнините. В крайна сметка всички мразят целулита. Това страдание застига и някои мъже, но е далеч по-разпространено при жените. В действителност около 98% от жените на средна възраст имат целулит, в различна степен. 

Дамите, които искат да се сбогуват по-скоро с целулита, трябва да ограничат храни с добавена захар, хляб, пържени ястия. Консумацията на алкохол също трябва да бъде минимална, до две питиета на седмица. По този начин ще ускорите процеса по премахване на натрупаните токсини и ще забързате метаболизма. Горенето на мазнини ще оформи фигурата ви по желания начин. 

Разбира се, няма как да минете и без упражнения. Тренировката включва серия от няколко групи упражнения, с около 10-15 повторения, като между тях няма почивка. След няколко минути серията се повтаря.

А ето и четири супер ефикасни упражнения, които можете да правите и в домашни условия:


Упражнение 1:


А. Легнете както е показано на снимката. Сгънете единия крак, той ще бъде вашата опора. Изпънете другия крак. 

В. Избутайте с таза цялата долна част на тялото нагоре. Трябва да се образува права линия от раменете до коляното на сгънатия крак. Задръжте 2 секунди, застанете в изходна позиция и повторете. 

Това упражнение стяга едновременно бедрата и корема.


Упражнение 2: 


А. Вземете си чифт гири и ги държи на еднакво разстояние от тялото си, с длани, обърнати една към друга.

В. Направете стъпка напред, докато едното коляното не стане на 90 градуса, а другото почти докосва пода. Върнете се в изходно положение, като се отблъснете от пода с пета. Правите едно повторение, след което сменяте крака.


Упражнение 3: 


А. Отново използвайте гирите, като ги държите на еднакво разстояние от тялото си. Застанете пред пейка или място, което е високо почти до коляното и поставете единия си крак върху него.

В. Натиснете с поставения крак, за да изтласкате тялото нагоре. Упражнението наподобява изкачване на стълби. Правите едно повторение, след което, сменяте с другия крак.


Упражнение 4: 


А. Вземете гирите и ги дръжте на еднакво разстояние от бедрата. Краката и раменете трябва да са на една линия, а коленете леко свити. 

В. Без да променяте ъгъла, се наведете напред. Гърбът трябва да остане леко извит и да е почти успореден на пода. Направете лека пауза и се върнете в изходна позиция. 


Тези упражнения гарантирано ще помогнат в борбата срещу целулита. 

За да ускорите процеса, можете да посещавате регулярно козметичния си салон. Процедурите с Ултразвукова Кавитация + RF 48 ще подействат положително на тялото ви, тъй като ултразвуковите вълни проникват до мастните натрупвания, освобождават течността в клетките, в резултат на което те се смаляват и разграждат. 

Започнете още днес, за да видите резултати утре