Меню
Количка

Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж, 4 в 1 - MX-N47

Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж, 4 в 1 - MX-N47
Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж, 4 в 1 - MX-N47
Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж, 4 в 1 - MX-N47
Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж, 4 в 1 - MX-N47
Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж, 4 в 1 - MX-N47
Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж, 4 в 1 - MX-N47
Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж, 4 в 1 - MX-N47
Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж, 4 в 1 - MX-N47
Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж, 4 в 1 - MX-N47
Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж, 4 в 1 - MX-N47
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж, 4 в 1 - MX-N47
Продуктов код: URED-MXN47-1377
4 в 1 Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж MX-N47Иновативният уред 4 в 1 съчетава в себе си функционалност и ефективност, с видими резултати още през първата седмица. С помощта на революционната BIOWAVE технология се стимулира активността на клетките, стягат се колагеновите влакна и се увеличава производството им. Кожата става по-еласти..
Цена в брой:
234.00лв
234.00
Без данък: 234.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  4 в 1 Ултразвук, йонофореза, фотон и вибрационен масаж MX-N47

  Иновативният уред 4 в 1 съчетава в себе си функционалност и ефективност, с видими резултати още през първата седмица.

  С помощта на революционната BIOWAVE технология се стимулира активността на клетките, стягат се колагеновите влакна и се увеличава производството им. Кожата става по-еластична, стегната, намаляват се чувствително фините линии и бръчки по кожата.

  Ултразвук: Чрез него се разтопяват наслоените мазнини, подхранва се лимфата и капилярите, спомага за извайване на фигурата и намаляване на теглото.

  Йонофореза: Образува слабo електрическo поле между повърхността на кожата, като премахва наслоена мръсотия от порите, помага за премахването на акне, заглажда фините бръчици.

  Фототерапия: Различните светлини действат на различни зони

  Био червена светлина - дължина на вълната 625+/-3nm (16LEDS): Избелва кожата, изглажда бръчките, омекотява твърдата кожа, затяга порите и спомага за производството на колаген.

  Био синя светлина - дължина на вълната 465+/-3nm (16LEDS): Намалява възпалението, убива бактериите, премахва акне и белези.

  Био зелена светлина - дължина на вълната 525+/-3nm (16LEDS): Балансиращо действие, успокоява, използва се за лимфен дренаж и за премахване на отоци.

  Успокояващ масаж с микровълни:

  Вибрациите с честота 12.000 rpm в секунда, проникват дълбоко в кожата, като помагат за по-лесното почистване на порите, за премахване на черни точки, акне, мъртви клетки. Бръчките се изглаждат, торбичките под очите се заличават, кожата се стяга и се стимулира производството на колаген.

  Подхранване на кожата:

  Можете да постигнете красива кожа, като използвате подходящ козметичен продукт, който лесно ще инфузирате в кожата, благодарение на портативния уред.


  Размери:

  Височина: 180 мм.

  Ширина: 55 мм.


  Технически характеристики:

  Входящо захранване: DC 15V - 0.4A; Изходящо: DC 5V 1A

  Батерия: 1100 mAh


  Без включени предпазни очила!

  Комплектът включва козметичен уред, адапор, USB кабел за зареждане, ръководство за употреба.

  Гаранция: 1 година


  Произведено в Китай  4 в 1 презаредим уред за възобновяване на кожата


  Бележки:

  • Използвайте уреда само по предназначението, посочено в това ръководство;
  • Бременните жени трябва да следват съветите на лекаря;
  • Не използвайте в близост до зони с метални протези, очни ябълки, в ушите, в костни области и стави;
  • Преустановете употребата в области на венозна или артериална патология или при пациенти с тромбофлебит или коагулация на кръвта;
  • Преустановете употребата при пациенти с трансмигрирани промени, злоупотреба с алкохол и чернодробни инфекции;
  • Избягвайте прилагане на физическа сила; 
  • Използвайте само според техническото ръководство; Забранено е разглобяването, трансформирането или поддръжката на продукта;
  • Съхранявайте уреда на чисто и безопасно място; Не съхранявайте на твърде горещо или студено място; Пазете от огън и електроуреди;
  • Уредът не е водоустойчив, дръжте го далеч от източници на вода;
  • Изключете щепсела от контакта след употреба;
  • Пазете уреда далеч от деца;
  • Гаранцията е 1 година, при нормална употреба.


  Инструкция:

  Благодарим Ви, че закупихте този продукт. За да се възползвате напълно от гаранцията, която предлагаме, моля, прочетете внимателно техническото ръководството преди да използвате уреда и го запазете за бъдещи справки.

  Комплектът включва:
  - Устройство
  - USB кабел
  - Техническо ръководство
  - Торбичка за съхранение

  Бутони и основни аксесоари

  Инструкции за ползване
   1. Включете On/Off уреда. (Включете устройството в захранването; Батерията трябва да бъде напълно заредена.
   2. Избор на режим: Натиснете бутона Mode. Желаният режим ще започне да премигва, когато е избран. След това натиснете бутон Intensity Adjustment, за да настроите интензитета на процедурата.
   3. Настройка на интензитета: Когато сте избрали режима на работа и избраната функция свети, натиснете този бутон, за да настроите силата на процедурата. Можете да избирате между 1-5 степени. За вибрации има 2 режима на регулиране и настройване на времето с 1-15 минути.
   4. Бутон за потвърждаване: След избиране на режима и интензитета, натиснете бутона за потвърждение Confirm и устройството ще започне да работи. Може да ползвате и този бутон, за да паузирате и промените интензитета или вида на функцията.

  Инструкции за функциите
  1. 3MHZ Ултразвуков масажор: Ултразвукът е технология, използваща високочестотна звукова вълна, която прониква дълбоко в подкожните слоеве. Повишава температурата на тъканта, като по този начин допринася за проникването на повече кислород в клетките, стимулирайки производството на колаген и отстраняването на вредните токсини. Процедурата има антибактериално действие. Спомага на кожата като стимулира кръвообращението, редуцира бръчките и фините линии, изчиства следите от акне, а също така може да премахне пигментните петна и зачервяването.
  2. Галванична функция с положителни електроди: Положителният електрод има функцията да генерира киселинно действие, което действа успокояващо на нервите, намалява кръвоснабдяването на кожата,  укрепва тъканта на кожата, свива порите и облекчава зачервяванията. Приложима е при алергична кожа и наличие на акне.
  3. Галванична функция с отрицателни електроди: Отрицателният електрод има функцията да генерира алкали, стимулира нервите, повишава циркулацията на кръвта, омекотява тъканта на кожата. Подходяща е за суха и застаряваща кожа с по-бавен метаболизъм.
  4. Микровълнови вибрации с 12,000 rpm:  Достигат дълбоко в дермиса, могат да отстранят остатъците от козметика в порите, омазняването, черните точки, спомагат за улесняване на отделянето на маслена секреция, отстраняване в дълбочина на акнето и черните точки. Предотвратяват повторната поява на акне и черни точки. 
  Функции на различните светлини:
  5. Био Червена светлина: дължина на вълната 625±3nm: Озарява и изсветлява пигментните петна, омекотява кожата и намалява бръчките, възстановява увредената кожа, стяга порите и стимулира производството на колагеновия протеин.
  6. Био Синя светлина: дължина на вълната 465±3nm: намалява възпаления, има бактерицидно и противовъзпалително действие, премахва акнето, белезите и др.
  7. Био Зелена светлина: дължина на вълната 525+/-3nm: има ефекти на неутрализиране, балансиране и успокояване на кожата. Облекчава натоварването, стимулира лимфата и спомага за премахването на отоци.

  Стъпки към грижа за кожата 
  Ежедневно почиствайте кожата преди употреба на уреда като нанасяте лосион/крем, след което използвайте уреда, следвайки посоката на движение, показана на снимките отдолу. Избягвайте попадането на светлина директно в очите. След ползване, почистете сондата с мокра кърпа и съхранявайте уреда в суха и хладна среда.

  Препоръчително времетраене на процедурата:
  За да постигнете най-добри резултати е препоръчително да се прилага най-много три пъти в седмицата, за не повече от 15 минути на процедура. 
  Забележка: Приплъзвайте уреда внимателно върху кожата по време на третиране. 

  Внимание:
  По време на процедура не гледайте без предпазни очила в светлинния поток, за да избегнете евентуален дискомфорт и замайване.


  Устройството ще бъде предварително зареждано преди да бъде опаковано. Батерията ще бъде заредена 50% при получаване на продукта от потребителя.
  Моля, заредете напълно уреда, преди да използвате.
  Свържете с мрежата, за да заредите.

  Почиствайте и подсушавайте уреда след всяко ползване;
  •       След ползване съхранявайте уреда в суха и прохладна среда;
  Не е препоръчително споделянето на уреда с други хора;
  Дръжте уреда и неговата сонда сухи след ползване;
  Пазете това ръководство за употреба при нужда от справка;

  Ако устройството не работи правилно, моля проверете следното:
  Уверете се, че уредът е напълно зареден; Проверете дали е свързан добре към захранването чрез захранващия адаптер.
  Уверете се, че сте натиснали бутона „Power “ и индикаторът за работа свети. Ако няма реакция след включване на устройството, може би батерията е изтощена; Моля, първо заредете напълно и след това опитайте отново.
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн