Меню
Количка

Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800

Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Педикюрна масажна ваничка с 3 функции CH-800
Продуктов код: PEDI-2354
Изключително функционална хидромасажна ваничка за крака, оборудвана с всичко необходимо, за да се насладите на отпускащ и загряващ масаж и да подготвите краката си за педикюр. Разполага с три различни функции, настройващи се лесно с регулатор. На дъното на ваничката са разположени около 400 масажни топчета, които са проектирани така, че да отговаря..
Цена в брой:
140.00лв
140.00
Без данък: 140.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Изключително функционална хидромасажна ваничка за крака, оборудвана с всичко необходимо, за да се насладите на отпускащ и загряващ масаж и да подготвите краката си за педикюр. Разполага с три различни функции, настройващи се лесно с регулатор. На дъното на ваничката са разположени около 400 масажни топчета, които са проектирани така, че да отговарят на акупунктурните точки на стъпалата. Вибрационният масаж посредством ваничката може да спомогне за подобряване на състоянието на периферната нервна система, ускоряване на кръвообращението, облекчаване на болката в краката и намаляване на отоците. Ваничката е с компактен и лек размер, позволяващ удобното ѝ пренасяне. Под дъното е инсталиран терморегулатор за поддържане на желаната температура на водата.


  Характеристики:

  • Лесна настройка чрез регулатор, предлагащ 4 различни режима:

        1 - Изключване

        2 - Само масаж (може и без вода)

        3 - Топла вана с балончета

        4 - Топла вана с масаж и балончета

  • Над 400 масажиращи топчета, стимулиращи точките на стъпалата
  • Функция за балончета, излизащи от 70 дюзи
  • Допълнителен масаж от масажна топка, разположена в средата на ваничката
  • Терморегулатор за дълготрайно запазване на топлината на водата
  • Подходяща за стъпала с размер до 44 номер
  • Гумени крачета за стабилност

  Размери:

  • Широчина: 39 см.
  • Дължина: 40 см.
  • Дълбочина: 11 см.
  • Височина: 17 см.

  Технически данни:

  • Напрежение: AC220~50Hz
  • Мощност: 10-130 W
  • Тегло: 1.5 кг
  • Дължина на захранващия кабел: 1.5 м.


  Гаранция от 12 месеца.

  Произведена в Китай.

  CH-800 Педикюрна масажна ваничка


  Кратко въведение на функциите:

  Стъпалата са един от каналите, които влияят на всички части от човешкото тяло. На всяко стъпало са разположени различни рефлексни точки. При масаж на стъпалата, могат да се събудят латентни функции в тялото, да се балансират процесите в него и да се облекчи стресът. Масажът може да предотврати и излекува редица заболявания и да подобри цялостното здравословно състояние.  

  Масажната ваничка за педикюр е разработена на базата на задълбочени проучвания. Проектирана е според акупунктурните точки на стъпалата. Може да подобри забавения метаболизъм, да облекчи умората и неврастенията. Отпуска цялото тяло, което предотвратява и забавя много видове болки и хронични заболявания. 


  Ръководство за експлоатация 

  Прочетете ръководството за експлоатация преди употреба. 

  Масажната ваничка за педикюр е проектирана, така че да обхваща акупунктурните точки на стъпалото и структурата на костите. Успешно масажира всяка точка от стъпалото, независимо от размера на краката. 

  Когато ваничката е включена, поставете краката си на удобно за вас място. Под дъното на ваничката е инсталиран терморегулатор за контрол на температурата. По време на употреба, трябва да е поставена вода. След поставяне на вода с желаната температура, тя ще се поддържа. Масажната ваничка е произведена с около 400 масажни топчета по дъното. Потребителят контролира мощността на масажа.   

  Използва се често. 


  Моля, спазвайте мерките за безопасност, както следва: 

  1. Не може да се включва в мрежата или изключва от мрежата, когато краката са поставени във водата. 

  2. Преди да изключите или включите в мрежата, регулаторът трябва да е настроен на позиция "off " или ” O " .

  3. В случай, че почиствате ваничката, никога не потапяйте цялата ваничка във вода или друга течност. 

  4. При експлоатация, потребителят трябва да е винаги в седнало положение и не трябва да поставяте нищо във ваничката по време на употреба.  

  5. Ако не възнамерявате да използвате педикюрната ваничка, трябва да я изключите. 

  6. Ако мрежата или щепселът са нарушени, не използвайте ваничката. Ако ваничката е изпускана или нарушена, проверете състоянието ѝ или я изпратете в центъра за поддръжка. 

  7. Не дърпайте кабела, когато искате да преместите ваничката. 

  8. Наблюдавайте децата, когато са в близост до ваничката. 

  9. Не използвайте ваничката докато спите или се чувствате замаяни. 

  10. Не използвайте ваничката на открито. Използвайте само на закрито. 

  11. Преустановете употребата на ваничката, ако чувствате неудобство или болка. Преустановете употребата или се консултирайте с лекар, ако стъпалото се подуе или възпали  или кожата на крака е наранена. Устройството съответства само на домакинските мрежови контакти.  


  Поддръжка: 

  Във вътрешността си, ваничката няма резервни части – не отваряйте и поправяйте сами.  


  Почистване:

  След употреба, почистете вътрешната част на коритото с вода, но никога не потапяйте цялата ваничка във вода. Ако искате да почистите ваничката отвън, може да използвате влажна кърпа с препарат. 


  Съхранение:

  Уверете се, че кабелът е изключен от захранващата мрежа, преди прибирането на ваничката в опаковката. Навийте кабела около кръглата поставка и избършете влагата във ваничката; поставете я на сухо и чисто място. Не използвайте кабела, за да окачвате предикюрната масажна ваничка. 


  Употреба: 

  Тази ваничка, трябва да се напълни с вода преди да се включи. Проверете бутона за включване преди да свържете към главното захранване и се уверете, че е в позиция "O". Не дръжте краката в легенчето, докато ваничката е свързана към захранването. Заемете удобна позиция, поставете крака на масажната топка, след което изберете предпочитаната от вас функция. 

  Например: загряваща функция, масажна функция и функция със загряване и масаж. 


  Само масаж: ( )

  Настройте регулатора на позиция "", за да се насладите на масаж.  


  Загряващ масаж (използва се при наличие на вода): ()

  Когато искате да се насладите на топъл масаж с балончета, просто напълнете ваничката с топла вода; инсталираният терморегулатор ще забави спада в температурата на водата. 


  Топла вана с балончета (използва се при наличие на вода): ()

  Топлата вана с балончета е идеалният завършек на терапията за пълноценно отпускане на мускулите. 


  Когато искате да масажирате част от стъпалото, може да използвате голямата масажна топка в средата на масажната педикюрна ваничка. След приключване, върнете регулатора в позиция “off” или "O", преместете краката си от масажната ваничка и изключете от захранването. 


  НЕ СТОЙТЕ ВЪРХУ МАСАЖНАТА ВАНИЧКА ИЛИ ИЗПРАВЕНИ В НЕЯ. Нивелирайте масажната ваничка и се уверете, че регулатора е в позиция "O", поставете щепсела в битовия контакт (220v,50-60Hz). Никога не поставяйте краката си във ваничката по същото време, по което я свързвате към електричеството. Когато наливате топла вода във ваничката, не позволявайте водата да достигне ниво по-високо от 2см.  Този продукт има функцията само да забавя намаляването на температурата на водата и не може да я покачва. След приключване на процедурата, изсипете водата от ваничката, а след това почистете и подсушете вътрешността.  Никога не потапяйте ваничката във вода или друга течност. 


  Гаранционният срок е 12 месеца. 
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн