Меню
Количка

Лампа лупа

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

В този раздел може да откриете търсените от вас козметични лампи лупи с различен диоптър от 3х или 5х увеличение. За повечето видове лампи има добавена отделна стойка с колелца, която предлага възможност за бързо и удобно преместване на уреда на желаното от вас място.

Предлагаме и удобни настолни лампи лупи, които се закрепват към различни плоскости. Тези настолни модели  разполагат с целесъобразно менгеме за добро захващане към повърхността. То осигурява издръжливо и сигурно закрепване на лампата към вашия работен плот или маса.

Лампата лупа е един истински важен помощник в дейността на всеки квалифициран козметик, без която работата би била немислима. Лампата лупа е практична, функционална и изключително достъпна за употреба. В нея се съчетават две основни  неща - увеличение и осветление. Позволява добра видимост върху лицето и порите в дълбочина.

 

Несравнимо подходящо решение в борбата срещу най-трудно видимите детайли. Уредът позволява голяма видимост, точност и прецизност върху кожата. Всичко това прави лампата лупа важна част от оборудването за всички козметични салони за красота и центрове по естетична медицина.

Лампата лупа предоставя възможност за оптично увеличение на отделен участък. Това зависи главно от диоптъра на уреда. Именно той допринася за чистото и ясно виждане в областта над зоната, която обработвате. Тези модели не натоварват или увреждат очите на професионалния козметик. Не предизвикват умора или главоболие при продължителна употреба. Сигурна и безопасна работа.

 

Лампата лупа се използва за почистване лицето, козметични манипулации, оформяне на вежди, почистване на черни точки, премахване на белези, поставяне на мигли и други процедури, изискващи добра видимост. Дерматолозите също имат необходимост от лампа с увеличително стъкло за дерматологични прегледи. Освен увеличаване, лампата лупа осигурява отлично и ефикасно осветяване на зоната над която работите. Излъчената светлина не променя цвета си. По този начин дори и най-малките подробности няма да ви убегнат от погледа. Благодарение на уреда ще предпазвате здравите тъкани на кожата от увреждане и нараняване.

В Красота и Стил може да намерите разнообразни и висококачествени модели козметични лампи лупи.

Всеки един апарат се предлага с опция за регулиране на височината, което значително улеснява корекциите при смяна на позициите по време на процедурата. 

В допълнение в стойката има допълнителната тежест, която прави моделите по-стабилни.

Лампите лупи се отличават с красив и гъвкав дизайн. Към апарата има 1 или 2 свръзки, които способстват за различни начини за настройки, според необходимостта от козметичните процедури.

Разгледайте нашите предложения за различни съчетания лампа лупа с други козметични уреди като пароозонатор, дарсонвал или четков пилинг. Този тип лупи са включени заедно в други козметични комбайни.

Оборудвайте своя салон изгодно с Красота и Стил!