Меню
Количка

Дезинфектант за ръце и повърхности спрей, 100мл

Дезинфектант за ръце и повърхности спрей, 100мл
Дезинфектант за ръце и повърхности спрей, 100мл
-24% Изчерпан
Дезинфектант за ръце и повърхности спрей, 100мл
Дезинфектант за ръце и повърхности спрей, 100мл
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Дезинфектант за ръце и повърхности спрей, 100мл
Продуктов код: KOZMETIKA-GIG58-2121
Активно вещество - 75 g/100 g етилов алкохол. Област на приложение: Биоцид с бактерицидно, фунгицидно и частично вирусоцидно действие за хигиенна дезинфекция на ръце, повърхности и предмети, устойчиви на алкохол, включително и такива, които влизат в контакт с храни за хора и животни. Подходящ за прилагане в бита, обекти с обществено предназнач..
Цена в брой:
3.20лв
3.20
4.20лв
Без данък: 3.20лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Цени на едро

  За да получите оферта с цени на едро, моля попълнете нашия формуляр и ние ще се свържем с Вас!

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Активно вещество - 75 g/100 g етилов алкохол.


  Област на приложение:

  Биоцид с бактерицидно, фунгицидно и частично вирусоцидно действие за хигиенна дезинфекция на ръце, повърхности и предмети, устойчиви на алкохол, включително и такива, които влизат в контакт с храни за хора и животни. Подходящ за прилагане в бита, обекти с обществено предназначение, включително и здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни, фармацевтичната и козметична промишленост, във ветеринарната практика и в промишления сектор.  

  Предназначен за масова и професионална употреба.


  Начин на употреба:


  Готова за употреба, без последващо изплакване.

  - Хигиенна дезинфекция на ръце - втрива се в продължение на 30 секунди в кожата на чисти и сухи ръце, в количество не по-малко от 3 ml. 

  - Дезинфекция на повърхности: Нанася се неразреден върху повърхности, чрез напръскване или забърсване с кърпа или гъба. Без изплакване.


  Предупреждение за опасност:

  H225 Силно запалими течност и пари.


  Препоръки за безопасност:

  Да се съхранява извън обсега на деца, плътно затворен. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване.


  Химичен състав на биоцида:

  Етилов алкохол 75 g/100 g, глицерол.


  Дезинфектант под формата на спрей от 100 ml.


  Произведен в България.


  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн