Меню
Количка

Целутрон - уред за електростимулация на мускулите, TM-502B

Целутрон - уред за електростимулация на мускулите, TM-502B
Целутрон - уред за електростимулация на мускулите, TM-502B
Целутрон - уред за електростимулация на мускулите, TM-502B
Последна бройка
Целутрон - уред за електростимулация на мускулите, TM-502B
Целутрон - уред за електростимулация на мускулите, TM-502B
Целутрон - уред за електростимулация на мускулите, TM-502B
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Целутрон - уред за електростимулация на мускулите, TM-502B
Продуктов код: URED-MX502B-1621
ПОСЛЕДНА БРОЙКА - МОСТРА!Процедурите с целутрон имат ефикасно действие за намаляване обема на мастните натрупвания. Уредът използва модерна технология за електростимулацията на клетките и мускулите, благодарение на която се ускоряват процесите в организма и успешно се повлияват дори най-упоритите мастни „залежи“. Електростимулиращата терапия рабо..
Цена в брой:
798.00лв
798.00
Без данък: 798.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ПОСЛЕДНА БРОЙКА - МОСТРА!


  Процедурите с целутрон имат ефикасно действие за намаляване обема на мастните натрупвания. Уредът използва модерна технология за електростимулацията на клетките и мускулите, благодарение на която се ускоряват процесите в организма и успешно се повлияват дори най-упоритите мастни „залежи“.

  Електростимулиращата терапия работи в унисон с естествения биозаряд на организма, поради което тя оказва цялостно благоприятно въздействие за повишаване на тонуса, активизиране на клетките и ускоряване на процесите в тялото. Процедурата се осъществява посредством специални електродни лепенки, които се разполагат равномерно върху тялото. Те генерират електроимпулсни вибрации, които оказват стимулиращо действие за метаболизма, кръвообращението и мускулите. Импулсите оказват ефект на мускулна активност, предизвиквайки мускулни съкращение. Като резултат от всичко това, кръвоносните съдове се разширяват и притокът на кръв и хранителни вещества до клетките се увеличава, подобрява се лимфната циркулация, подсилва се съединителната тъкан. Тези процеси довеждат до активното разграждане на мастните натрупвания, освобождаване на задържаната в клетките течност и редуциране на целулита.

  За професионално прилагане на електростимулираща терапия, предлагаме на вашето внимание качествен и практичен козметичен уред Целутрон MX-502B. Уредът е оборудван с комплект електродни лепенки за процедура. Лесен и удобен за употреба. Оборудван с функционален работен панел със сектори за регулация на време и интензитет, сектор за избор на работен режим (тип вълна),както и с въртящи се бутони за настройка електродните лепенки.

  Произведено в Китай

  Целутрон – Уред за електростимулация на мускулите TM-502B


  Целутронът е модерен козметичен уред, чието действие се основава на концепцията за биоелектрическото стимулиране на организма с цел активизиране и ускоряване на естествените процеси по изгаряне на подкожните мазнини и заздравяване на мускулите. Процедурата има редица положителни ефекти за тялото и организма, сред които подобряване на общия тонус, оформяне на фигурата, стягане и заздравяване на мускулите, детоксикация, подсилване на имунната система и др.

   

  Характеристики:

  * 10 двойки електродни пластини
  * Възможност за разнообразно комбиниране на функциите с различните скорости на импулса – за перфектни резултати и максимално ефикасно и таргетирано действие. 
  Комбинации:
  Функция 1 + Скорост на импулса 2 – Отслабване, повдигане и стягане на кожата. Препоръчва се за третиране на отпуснати участъци от тялото и зони с умерено натрупване на мазнини
  Функция 4 + Скорост на импулса 3 – Ефикасно действие в дълбочина за изгаряне на упоритите мастни натрупвания в подкожните слоеве. Препоръчва се за третиране на зони с голям обем подкожни мазнини.
  Функция 3 + Скорост на импулса 2 – Лимфен дренаж и детоксикация
  Функция 2 + Скорост на импулса 1 – Изглаждане на кожата, премахване на целулит
  Функция 1 + Скорост на импулса 1 – Терапия за бюст. Повдигане и стягане на бюста.
  Функция 2 + Скорост на импулса 3 – Уголемяване на бюста. Повишава еластичността в зоната на гърдите.
  АВТОМАТИЧЕН режим – автоматичен подбор на функции с общо действие за отслабване, стягане, оформяне и подсилване на мускулите.
  Към всички комбинации, може да се добави функцията за нагряване.

   

  Описание на работния панел:

  1. Бутон за стартиране и паузиране на работа
  2. Бутон за избор на скорост на импулса
  3,4. Индикатор, показващ кога уредът работи или е на пауза
  5,6,7. Индикатори, показващи каква скорост на импулса е избрана
  8. Индикатор за грешка
  9. Дисплей, показващ време за процедура
  10,11. Бутони за настройка на времето за процедура
  12. Бутон за избор на Функция
  13-16. Изндикатори, показващи коя функция е избрана
  17. Бутон за избор на Автоматичен режим 
  18. Индикатор за Автоматичен режим
  19. Бутон за функция Нагряване
  20-29. Бутони за регулация на интензитета за отделните електродни лепенки
  30-39. Входове за всяка двойка електродни лепенки


  Работа с уреда

  Подготовка:
  * Подгответе работното помещение, като проветрите и осигурите комфортна температура.
  * При задаване на всички настройки за процедура, винаги се съобразявайте с индивидуалните особености на клиента: тип кожа, поносимост, кондиция на организма и тн. 
  * Кожата в зоните, които ще бъдат обработвани, трябва да бъде идеално почистена преди процедура.
  * Свържете електродните пластини към кабелите, след което свържете кабелите към уреда.
  * Поставете ластичните колани на зоните, които ще бъдат третирани.
  * Разпределете електродните пластини като ги прикрепяте под ластичния колан /внимателно повдигнете ластика, пъхнете пластината под него, фиксирайки проводната й страна към кожата/. Разстоянието между две пластини трябва да е най-малко 3 мм.
  * Преди работа проверете дали електродните лепенки са добре прикрепени и свързани; дали ластиците са добре затегнати.

   

  ВАЖНО

  * Винаги настройвайте интензите съобразно индивидуалните нужди и толеранс на всеки клиент.
  * Ако по време на работа някоя от електродните лепенки се размести или падне, натиснете бутон СТАРТ/СТОП, за да я фиксирате.
  * Препоръчително е работното време за процедура да не надвишава 30 минути, независимо от зоната, която третирате.
  * Електродните лепенки трябва да се почистват редовно. Освен от хигиенични съпбражения, редовното им почистване е важно за правилната им работа. Ако електродната им страна се замърси, проводимостта им ще намалее значително. 
  * Не използвайте химически препарати, които могат да увредят електродната страна на пластините. 
  * Не поставяйте пластините върху рани или участъци с наранена, раздразнена или възпалена кожа.
  * Когато процедурата се прилага за пръв път е възможно тя да доведе до реакции като подуване или чувство на изтръпване. При нормални условия, тези реакции трябва да отшумят до няколко дни.

   

  Работа:

  * Преди да започнете работа, настройте волтажа на уреда, според напрежението в мрежата
  * Свържете към захранването и включете уреда. 
  * При включване таймерът показва 30 мин. Може да промените тази стойност, според нуждите на процедурата и клиента, като максималното време е 60 мин. Ако някой от бутоните за настройка на интензитета не е изключен, ще се активира предупредителен сигнал. Изключете бутоните, изчакайте 5 минути, сигналът трябва да изчезне)
  * Натиснете бутона за избор на работен режим, за да изберете една от четирите програми на работа или автоматичния режим
  * Натиснете бутона за избор на скорост на импулса (SPEED), за да зададете желаната скорост за процедурата
  * Свържете електродните пластини към уреда и ги разпределете върху избраните зони от тялото. Електродните пластини от една двойка, трябва да бъдат разпределени симетрично на около 5 см една от друга. Не поставяйте електродни лепенки в зоната на сърцето. Фиксирайте електродните лепенки посредством ластичните колани.
  * Натиснете бутона START/STOP, за да започнете работа
  * Настойте интензитета на всяка двойка електродни лепенки, посредством съответните въртящи се бутони
  * Регулирайте степента на нагряване посредством страничния въртящ се бутон ( виж описание на работния панел, бутон 19)
  При задаване на интензитета, започнете от най-ниските стойности и увеличавайте постепенно, според поносимостта на клиента. Консултирайте се с него, за да установите най-подходящата степен на интензитет.

   

  ВАЖНО!

  * Поставяйте уреда на стабилна повърхност. 
  * Не поставяйте електродни лепенки в зоната на сърцето.
  * При задаване на интензитета, започнете от най-ниските стойности и увеличавайте постепенно, според поносимостта на клиента. Консултирайте се с него, за да установите най-подходящата степен на интензитет. Не увеличавайте интензитета рязко. Не започвайте работа с зададена висока степен на интензитет. 
  * Ако желаете да промените режима на работа, натиснете бутон START/PAUSE, задайте най-ниският интензитет, изберете новия режим, след което върнете интензитета до нужната стойност и продължете работа.
  * След процедура е необходим завишен прием на вода, за да се подпомогне изхвърлянето на токсините.
  * Когато задавате степен на нагряване (бутон 19) отново се консултирайте периодично с клиента.
  * Не задавайте интензитет на електродните пластини, преди да са поставени върху кожата.

   

  ПРОЦЕДУРАТА ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРИ:

  * Наличието на пейсмейкър
  * Хора със сърдечни заболявания
  * Бременност
  * Хора с гастрит
  * Камъни в бъбреците
  * Наличие на кисти или други образования
  * други сериозни заболявания


  ПОСТАВЯНЕ НА ЕЛЕКТРОДНИТЕ ЛЕПЕНКИ
  * Електродните лепенки са разпределени в групи по 2. При разпределянето им, моля следвайте инструкциите от изображенията по-долу.
  * Използвайте контактен гел при процедура. Преди да разпределите електродните лепенки, почистете кожата добре. Уверете се, че електродната страна на лепенката е добре прилепната към кожата.

   

  Лимфен дренаж

  Ефект: Подобрява лимфната циркулация.
  Приложение: Изберете комбинация от Функция 1 + Скорост на импулса 2. Ефикасен дренаж на тъканта, лимфата и кръвоносните съдове. Процедурата успокоява напрежението в мускулите и засилва еластичността на кожата. Задайте висок интензитет на нагряване.

   

  Третиране на целулит в областта на корема и бедрата

  Ефект: Спомага за по-активното разграждане на мастните натрупвания, отстранява целулита и изглажда кожата.
  Приложение: Изберете комбинация от Функция 1 + Скорост на импулса 2. Третирайте за около 20 мин. Ускорява се разграждането на мстните клетки, редуцира се обема на подкожните мазнини в областта на корема и бедрата, изглаждат се целулитните натрупвания в тези зони.
  Преминете на Функция 4 + Скорост на импулса 3. Ефикасно действие в дълбочина за изгаряне на упоритите мастни натрупвания в подкожните слоеве. Третирайте за около 10 минути. Задайте висок интензитет на нагряване.

   

  Терапия за уголемяване на гърди 20 минути

  Ефект: Терапията стимулира производството на естроген, спомага за естественото изпълване и стягане на гърдите.
  Приложение: Да се прилага при наклонена позиция на тялото с фиксиран ъгъл на главата 30C или в седнало положение, отново под наклон. Изберете комбинация от Функция 3 + Скорост на импулса 2.

   

  Терапия за уголемяване и стягане на гърди 20 минути

  Ефект: Подобрява циркулацията на кръвта в областта на гърдите, заздравява тъканта.
  Приложение: Да се прилага при наклонена позиция на тялото с фиксиран ъгъл на главата 30C или в седнало положение, отново под наклон. Изберете комбинация от Функция 1 + Скорост на импулса 1.

   

  Терапия за стягане и повдигане на гърди 20 минути

  Ефект: Подсилва тъканта и мускулите, стяга и повдига кожата, оформя бюста.
  Приложение: Да се прилага при наклонена позиция на тялото с фиксиран ъгъл на главата 30C или в седнало положение, отново под наклон. Изберете комбинация от Функция 2 + Скорост на импулса 3.
   

   

  Третиране на ханш и коремна област 45 минути

  Ефект: Предизвиква мускулни съкращения, възпроизвеждащи ефекта от физически упражнения. Спомага за подсилване на мускулите, стимулира интензивното горене на подкожни мазнини, спомага за оформяне на фигурата в областта на ханша и корема.
  Приложение: Да се прилага при наклонена позиция на тялото с фиксиран ъгъл на главата 30C или в седнало положение, отново под наклон. Изберете Автоматичния режим на работа и третирайте за около 36 минути. След това изберете комбинация от Функция 4 + Скорост на импулса 1 и третирайте около 10 минути. Добавете функция за нагряване с висок интензитет.

   

  Третиране на седалищна част 46 минути
  Ефект: Предизвиква мускулни съкращения, възпроизвеждащи ефекта от физически упражнения. Спомага за подсилване на мускулите, стимулира интензивното горене на подкожни мазнини, спомага за оформяне, стягане и повдигане на дупето.
  Приложение: Да се прилага при наведната поза или в легнало по корем положение. Изберете Автоматичния режим на работа и третирайте за около 36 минути. След това изберете комбинация от Функция 4 + Скорост на импулса 3 и третирайте около 10 минути. Добавете функция за нагряване със среден интензитет.

   

  Третиране на бедра 46 минути

  Ефект:
  * Редуцира обема на мастните натрупвания в предната част на бедрата
  * Редуцира обема на мастните натрупвания в задната част на бедрата
  * Стяга мускулите в предната част на бедрата
  Приложение: Да се прилага при наклонена позиция на тялото с фиксиран ъгъл на главата 30C или в седнало положение, отново под наклон. Изберете Автоматичния режим на работа и третирайте за около 36 минути. След това изберете комбинация от Функция 4 + Скорост на импулса 3 и третирайте около 10 минути. Добавете функция за нагряване със среден  интензитет.

   

  Третиране на прасец 40 минути

  Ефект: Редуцира обема на мастните натрупвания в зоната прасците. Стяга мускулите и оформя прасеца.
  Приложение: Изберете комбинация от Функция 3 + Скорост на импулса 2 и третирайте около 20 минути. След това изберете Функция 3 + Скорост на импулса 3 и третирайте около 20 минути. Добавете функция за нагряване със среден интензитет.

   

  Техническа информация:

  1. Волтаж: AC220V/50HZ
  2. Мощност: <100W
  3. Входове за електродни електроди: 10
  4. Честота:5~1000HZ
  5. Волтаж Фунция нагряване: AC0~22V (с опция за регулиране)

   

  Функции                               Електрически импулс (MA)                                  Честота (Hz)

  Function 1                                            0.1-3                                                                 0.5-4
  Function 2                                            0.15-10                                                             0.8-5
  Function 3                                            0.3-10                                                               1-7
  Function 4                                            0.5-11                                                               1.2-8


  Аксесоари:
  * 10 двойки електродни лепенки 
  * 2 броя електродни пластини за гърди
  * 10 броя ластични колана за прикрепяне
  * Голям ластичен колан за ханша
  * Стойка 
  * Захранващ кабел

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн