Меню
Количка

Козметичен уред за лазерна епилация с IPL

Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред за лазерна епилация с IPL
Продуктов код: 002536
Ефективно, безболезнено и трайно обезкосмяване на цялото тяло в домашна обстановка - това е възможно, благодарение на козметичният уред за лазерна епилация. Уредът излъчва интензивна пулсираща светлина (IPL), която прониква в кожата и достига до космите, като лъчът от светлината е абсорбиран от меланина - пигментът, който дава цвета на косъма. Ко..
Цена в брой:
240.00лв
240.00
Без данък: 240.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Ефективно, безболезнено и трайно обезкосмяване на цялото тяло в домашна обстановка - това е възможно, благодарение на козметичният уред за лазерна епилация.

  Уредът излъчва интензивна пулсираща светлина (IPL), която прониква в кожата и достига до космите, като лъчът от светлината е абсорбиран от меланина - пигментът, който дава цвета на косъма. Когато тази енергия се превърне в топлина, тя нагрява космения фоликул, който съдържа клетки, отговорни за растежа на космите. След достигане на определена температура, тези клетки се унищожават, като растежът на нови косми се забавя или спира напълно. Процедурата е по-ефективна при по-тъмен естествен цвят на косъма и по-светъл тен на кожата. Благодарение на охлаждащата функция на уреда, третираната зона на тялото се успокоява и охлажда, достигайки температура от 0°C до 5°C в повърхността на кожата.


  Интензитет на действие:

  5 степени на интензивност - подходящият интензитет зависи от цвета на косъма и тена на кожата.


  Важно!

  Уреда не е подходящ за употреба, ако естествения тен на кожата е много тъмен.

  В упътването на уреда ще видите таблица, която ще Ви даде насоки за необходимата степен на работа на уреда, според тена на кожата и естествения цвят на косъма.

  Когато използвате уреда за пръв път изберете 1-ва степен, за по-плавна адаптация на кожата.

  2 режима на работа:

  Автоматичен - подходящ за обезкосмяване на по-големи зони от тялото - ръце, крака, лице.

  Ръчен режим - подходящ за зоната над устните, бикини зона, пръсти и други малки участъци.

  Лазерната епилация не се прилага върху татуирани зони.

  Задължително използвайте уреда само със защитните очила, включени в комплекта.


  Времетраене на процедурата според зоната:

  Ръце - 2 минути

  Подмишници - 1 минута

  Бикини зона - 1 минута

  Крака - 3 минути

  Лице - 1 минута

  Видими резултати след 4 седмици.


  Честота на процедурите:

  От 1-ва до 4-та седмица - по два пъти на всяка седмица

  От 5-та до 8-ма седмица - веднъж на 1-2 седмици

  След 8 седмици - веднъж или два пъти в месеца


  Инструкции за ползване:

  Преди да започнете процедурите с лазерната епилация е необходимо да подготвите зоната, която ще третирате като предварително епилирате или депилирате космите.

  Кожата трябва да бъде добре почистена и подсушена, без да има следи от козметични продукти.

  След манипулация е препоръчително третираната зона да не се измива с вода и да не се излага на пряка слънчева светлина в рамките на поне 2 часа.

  Препоръчително е уреда да се използва в средата на добре осветена стая, с цел да се намалят отблясъците от светлинните импулси на уреда. Да не се използва на тъмно!

  Спазвайте точно указаното време за епилация според зоната и не прилагайте 2 последователни процедури на една и съща зона - това може да доведе до нежелани кожни реакции.

  Козметичният уред разполага с 600 000 светлинни импулса, които са достатъчни за 11-15 отделни епилации на цялото тяло, равняващи се на 18-25 години живот на уреда.

  По време на посочената продължителност за употреба на уреда, светлинната тръба ще има различна степен на потъмняване, което е нормален процес на стареене на лампата и по никакъв начин не оказва влияние на ефективността на уреда.


  Технически параметри:

  Размери на уреда - дължина - 17 см, ширина - 7 см.

  Напрежение - 100-240V 50/60Hz

  Мощност - 36 W

  Дължина на вълната - 480nm-1200nm

  Автоматична непрекъсната светлина - капацитет - 450V/680uF

  Светлинни интервали - 1-ва степен - 0,5 секунди, 5-та степен - 1 секунда

  600 000 светлинни импулса = на 18-25 години експлоатация на козметичния уред.


  Гаранция - 12 месеца.  Произведен в Китай.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн