Меню
Количка

Единичен нагревател за кола маска Arcocere модел 088

Единичен нагревател за кола маска Arcocere модел 088
Единичен нагревател за кола маска Arcocere модел 088
Единичен нагревател за кола маска Arcocere модел 088
Единичен нагревател за кола маска Arcocere модел 088
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Единичен нагревател за кола маска Arcocere модел 088
Продуктов код: 002120
Единичен нагревател за кола маска Arcocere модел 088 Компактен и функционален нагревател за кола маска ролон от 100 мл., подходящ за професионална употреба, както и за домашно ползване. Нагревателят успешно загрява поставената в него кола маска за 25-30 минути до температура, подходяща за епилиране. Лесен и безопасен за употреба, изработен от каче..
Цена в брой:
27.00лв
27.00
Без данък: 27.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м

  Възможни варианти

  Купи

  Цени на едро

  За да получите оферта с цени на едро, моля попълнете нашия формуляр и ние ще се свържем с Вас!

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Единичен нагревател за кола маска Arcocere модел 088

  Компактен и функционален нагревател за кола маска ролон от 100 мл., подходящ за професионална употреба, както и за домашно ползване. Нагревателят успешно загрява поставената в него кола маска за 25-30 минути до температура, подходяща за епилиране. Лесен и безопасен за употреба, изработен от качествени, топлоустойчиви материали.

  Как се използва:

  - След поставяне на ролон с кола маска, се затваря предпазният прозрачен капак, свързва се захранващият кабел, първо към нагревателя, след което в електрическата мрежа и се изчаква, докато кола маската се разтопи.

  Мерки за безопасност: 

  - Винаги, преди да използвате нагревателят се уверете, че е поставен правилно върху равна повърхност, далеч от течности и далеч от деца. Не го покривайте и следете за необходимото време за загряване.

  - Уредът не бива да се мокри, при зацапване използвайте само специализирани препарати за отстраняване на кола маска.

  Не разполага с термореле! 

  Комплектът включва: 

  - 1 брой единичен нагревател, предпазен прозрачен капак и захранващ кабел.

  - Време, необходимо за загряване на кола маската – 25-30 мин.

  Технически спецификации: 

  • Напрежение - 110/240 V
  • Честота - 50/60 Hz
  • Мощност - 50W


  Гаранция - 12 месеца


  Произведен в Италия.


  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн