Меню
Количка

Фризьорски колички

..
78.00лв
Без данък:78.00лв
Фризьорска количка за боядисване T007 Фризьорска количка за боядисване T007
Последна бройка -25%
..
89.00лв 119.00лв
Без данък:89.00лв
..
114.00лв
Без данък:114.00лв
..
114.00лв
Без данък:114.00лв
Фризьорска количка, 219
Последна бройка
Фризьорска количка - 305 Фризьорска количка - 305
-24% Изчерпан
..
90.00лв 119.00лв
Без данък:90.00лв
Фризьорска количка - W10 Фризьорска количка - W10
Изчерпан
..
95.00лв
Без данък:95.00лв
Фризьорска количка 303 Фризьорска количка 303
Изчерпан
..
95.00лв
Без данък:95.00лв
Фризьорска количка - 145 Фризьорска количка - 145
Изчерпан
..
109.00лв
Без данък:109.00лв
Фризьорска количка 305 Фризьорска количка 305
Изчерпан
..
114.00лв
Без данък:114.00лв
Фризьорска количка - 150A Фризьорска количка - 150A
Изчерпан
..
129.00лв
Без данък:129.00лв
Фризьорска количка - 20 Фризьорска количка - 20
Изчерпан
..
139.00лв
Без данък:139.00лв
Фризьорска количка - 296 Фризьорска количка - 296
Изчерпан
Фризьорска количка - B15 Фризьорска количка - B15
Изчерпан
Помощна количка ST16
Изчерпан
Фризьорска количка - 092 Фризьорска количка - 092
Изчерпан
Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)

Фризьорската количка безспорно е неизменна част от оборудването на един фризьорски салон. Тя е малкият помощник, който съхранява всичко, от което се нуждае коафьорът. За да бъде успешен един фризьорски салон, той трябва да бъде оборудван с всичко необходимо, за да може разкрасяващите процедури да се извършват лесно и бързо. Всяка част от обзавеждането е важна, не само заради начина, по който ще изглежда салонът, но и заради ефективността на услугите, които ще предлага. За да бъде максимално улеснена работата на фризьорите, те се нуждаят от пълно „бойно снаряжение„.  Красота и Стил предлага цялостно професионално обзавеждане и оборудване за фризьорски салони и огромно разнообразие на различни модели фризьорски колички с класически или разчупен дизайн, предлагащ функционалност, практичност и удобство на добри цени. 

Всички фризьорски колички разполагат с различен на вид и брой чекмеджета, шкафчета или поставки, в които може да се съхраняват всякакви необходими консумативи и материали като – четки, гребени, ножици, фиби, ластици, ролки за коса, шапки, пелерини, кърпи, ръкавици, флакони  и какво ли още не. Всички модели са снабдени с подвижни колелца, които позволяват лесното придвижване на фризьорската количка, там където има нужда от нея. Функционални и практични, количките събират в себе си, всички необходими консумативи, като това значително облекчава работният процес, спестявайки излишно разхождане и време. Фризьорските колички са изработени от качествена, здрава пластмаса, която позволява фризьорската количка да бъде почиствана лесно. Някои модели са съчетание от пластмаса и метал, други са изработени изцяло от пластмаса, трети са съвкупност от пластмасови елементи, хромиран метал и дървени плоскости. Разполагаме с помощни колички, подходящи  за всеки вкус, стил и предпочитания.

От класическа черна изчистена линия с прави форми, пасваща на вътрешното обзавеждане на всеки салон за красота, до разчупена, цветна и нестандартна визия, която ще внесе много цвят и настроение към обстановката и интериора на всеки фризьорски салон. 

В зависимост от услугите, които предлагате, зависи и каква фризьорска количка да си закупите. Вариациите на фризьорски колички са много.

Видове фризьорски колички.

Затворени фризьорски колички тип шкаф. Тези модели са затворени и достигането до желаните консумативи се осъществява, като се издърпат чекмеджетата. Подходящ вариант и ако в помощната количка се съхраняват материали, които не се използват често и не са от първа необходимост.

Открити фризьорски колички -  повечето модели фризьорски колички са с открити части. Това осигурява по-лесен достъп до необходимите продукти, като тези колички са чудесен избор за съхранение на материали от първа необходимост, които се налага често да се използват. Практичен избор и когато се налага употребата на една фризьорска количка от няколко коафьора едновременно. 

Частично затворени – подходящ вариант за организиране на по-рядко използваните и тези от първа необходимост материали и консумативи.

Много от фризьорските колички, разполагат с пригодена стойки за сешоар и разделения за поставяне на четки и легенчета за боя за коса. Повечето фризьорски колички разполагат с чекмеджета, но при нас ще откриете и такива, предлагащи различни варианти за организиране на фризьорските принадлежности. 

Разполагаме с модели, които имат обособено място за поставяне на хавлиени кърпи, отделения за флакони и панички за боя, куки за закачване и допълнителни открити страници, в които да се поставят по-големи шишета с козметични продукти.

Повечето фризьорски колички разполагат с чекмеджета, които се издърпват лесно, посредством релсов механизъм, дълбоки са и събират много консумативи. 

Предлагаме и фризьорски колички, които разполагат с открити чекмеджета, което прави взимането на материали лесно достъпно и са особено подходящ вариант, ако тази фризьорска количка се налага да се използва от двама фризьори по едно и също време. 

Фризьорските колички с пригодена стойка за сешоар, значително ще улеснят работният ви процес, тъй като след като приключите със сешоарът вместо да се чудите къде да го оставите, стойката много ще помогне. 

За да се чувстват клиентите ви комфортно и удобно посещавайки салонът ви, отношението, обстановката и обслужването трябва да са на ниво, като в това число влиза и хигиената и поддържането на чиста и приятна среда.  

 

Поради честото използване на помощната фризьорска количка, за съхраняването на всякакви продукти и използването ѝ за всевъзможни процедури, тя често се зацапва и за да може да бъде поддържана в добър и чист вид,  всичките ѝ части са лесно достъпни и чекмеджетата се изваждат без усилие, за да може да бъде почистена безпроблемно. Поддържането на чиста работна среда е много важно, както за фризьорите, така и за клиентите. 

Освен изключително функционална, фризьорската количка може да бъде и прекрасно допълнение към цялостният интериор и вид на студиото за красота. Многото модели, с които разполагаме предлагат различна визия и функционалност и покриват всяка потребност. 

Тези колички могат да се използват не само във фризьорските салони, те биха се вписали чудесно и към оборудването на всякакви козметични и СПА салони, медицински кабинети и здравни заведения, студиа за татуировки и пиърсинг и дори към мебелите за домашно ползване. 

Практично решение за организирани хора, които предпочитат нещата, от които се нуждаят, винаги да са им под ръка, лесно достъпни и подредени. 

При нас ще откриете много и различни модели професионални помощни фризьорски колички на ниски цени. Бихте могли да ги разгледате онлайн, както и на място във фирменият ни магазин, намиращ се на бул. Симеоновско шосе №9. Ние с радост ще съдействаме в изборът на фризьорска количка, защото знаем колко важна част от фризьорското оборудване е тя и колко трябва да е практична и удобна.