Меню
Количка

Детоксикатори

Йонен електрод за детоксикатор, C-серия - 02 Йонен електрод за детоксикатор, C-серия - 02
-38% Изчерпан
Детоксикатор, A01
-18% Изчерпан
..
139.00лв 170.00лв
Без данък:139.00лв
Двусекторен детоксикатор - В02
-32% Изчерпан
Йонен детоксикатор - C01
Изчерпан
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Йонният детоксикатор спомага за успешното извеждане на токсините от тялото. Терапията с йонна детоксикация е много известен и често прилаган метод за прочистване на организма, с редица полезни и положителни действия. Красота и Стил предлага няколко модела уреди за детоксикация. При нас ще откриете различни модели детоксикатори на достъпни цени. 

Динамичният и забързан начин на живот, напрегнатото ежедневие стресът и недоспиването са фактори, оказващи изключително неблагоприятно влияние върху човешкият организъм. Замърсеният въздух, консумирането на вредни храни и лошите навици, които имаме натрупват в организма ни отровни вещества, токсини и различни видове киселини, които причиняват дисбаланс, водещ до развиване на различни алергии, отслабване на защитните сили на организма и на множество душевни и физически проблеми.

За да подобрим цялостното си състояние, е необходимо да изчистим тялото си от всички ненужни вредни емисии.

Съществуват безкрайно много лекарствени продукти, за които се твърди, че оказват очистващ ефект върху тялото, но съществуват и много по-природни и целесъобразни методи за това.

Йонният детоксикатор е едно от тези средства, с които няма да си навредим, а по-скоро ще си помогнем сами. Йонният детоксикатор представлява уред, който помага на тялото да се освободи от натрупаните токсини и отровни вещества. 

Как йонният детоксикатор постига това?

Съставът на водата е изграден от атоми, с положителни и отрицателни йони, като отрицателните са тези, които помагат на организма. Детоксикаторът работи с вода, в която се създава високо йонизирана среда, посредством електролит. Положителните и отрицателните йони навлизат в тялото и неутрализират токсините и отпадъчните вещества, като те биват изведени от тялото чрез порите на кожата и чрез отделителната система.

Ефективен, безопасен и полезен са трите думи, с които можем да опишем действията на тези козметични уреди.

Предимствата от детоксикацията са неоспорими. Процедурата с йонен детоксикатор подобрява кръвната циркулация, стимулира притока на кислород в клетките, помага при кожни проблеми, инфекции, сухота, тревожност, стрес, зъбобол, паразитни болести и др.

Положително или отрицателно заредените йони образуват магнитно поле. Потапяйки краката си във водата със заредените йони, те се свързват с отровните вещества и помагат да се изхвърлят от тялото. Процедурата трябва да продължи 20-30 минути.

Важно е да обърнете внимание на оцветяването на водата. Отделните нюанси имат различно значение. Те представляват показател от кои органи се изхвърлят най-много токсини и от какви проблеми страдаме.

Как протича терапията с йонния детоксикатор.

Краката се потапят в съд с вода (най-често ваничка) и се поставя специален електролит, който се свързва с детоксикатора. Този процес насища водата с йони, които се свързват с противоположно заредените токсични частици в тялото и биват изведени, чрез 2000-те пори, с които разполага човешкото стъпало. Същинският ефект от процедурата се проявява след нейното прилагане, тъй като в следващите няколко дни, тялото извежда отровните вещества чрез отделителната система с помощта на бъбреците, дебелото черво и черния дроб. По време на терапията с йонния детоксикатор, през порите на кожата се отделят токсини, които се утаяват във водата, оцветявайки я в различен цвят. Всеки цвят сигнализира за извеждането на токсини от различни части на тялото.

Какво означават цветовете на детоксикатора:

 • Кафяв – черен дроб, тютюнопушене;
 • Оранжев - опорно-двигателния апарат;
 • Тъмно зелен - жлъчен мехур;
 • Черни люспи - метали;
 • Жълто-зелен - бъбреци, пикочни пътища;
 • Бяла пяна – лимфни възли;
 • Червени частици - кръвоносната система;


  Ползи от детоксикацията:

  1. Йонният детоксикатор стимулира кръвообращението, прочиства кръвта, засилва обмяната на веществата. Има благотворен ефект за засилване на имунитета, облекчаване на болки от различен характер, подобряване на здравето.
  2. Чрез терапията с йонен детоксикатор се активират клетките и се спомага за правилното функциониране на нервите. Йонният детоксикатор се използва още за освобождаване от сковаността в ставите. Помага и при:
  • Борба с гъбички и възпаления.
  • Засилване функциите на органите.
  • Стимулира оросяването на крайниците.
  • Може да ускори лечебния процес при различни заболявания.
  • Действа благотворно върху стомашно-чревния тракт.

  Йонните детоксикатори могат да имат различни екстри и приставки, като сред тях са:

  • Дисплей.
  • Ленти за китки
  • Удобно куфарче за съхранение и транспорт
  • Функция за аудио плеър.