35 х Базалтови Вулканични Камъни За Масаж - Комплект

Изчерпан 35 х Базалтови Вулканични Камъни За Масаж - Комплект

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00586
  • Код на продукта: 35 х Базалтови Вулканични Камъни За Масаж - Комплект
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 147.00лв.
  • 127.00лв.
  • Без данък: 127.00лв.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

 

35 х Базалтови Вулканични Камъни За Масаж - Комплект

NO.VA Professional

 

Базалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват. Базалтовият камък е с вулканичен произход. Добива се от речните корита или морските крайбрежия. Той е богат на  лечебни  елементи като магнезий и други минерали. В състава му влизат още желязо и кварц, които спомагат топлината да се абсорбира и  задържи максимално дълго. 

В какво се състои тяхното действие? Камъните се използват като помощно средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени зони от тялото. И при двете приложения, те излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефекта от масажа или спа процедурите да достигне проблемните зони в дълбочина.

В резултат се ускорява циркулацията на кръвта, подобрява се цялостното състояние на кръвообращението, редуцира се количеството токсини в тялото, подобрява се дейността на сърдечно-съдовата система

Комплектът, който предлагаме на вашето внимание съдържа 35 бр. полирани и гладки; добре балансирани; овално оформени; плоски камъни.

 

1 бр. = 11 * 7 * 3 см

6 бр. = 10 * 7.5 * 3 см

6 бр. = 8.5 * 6 * 2.5 см

4бр = 9 * 3 * 2 см

9 бр. = 4 * 3 * 1.5 см

9 бр. = 3 * 3 * 0,8 см.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha